Casă izolată în centrul satului Racinovci lângă Županja în Slavonia

Račinovci, Croația – ID 10816
56,000 €
Arie 150 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Condiție Liber
Sezon Tot anul

De vânzare este o casă de familie în centrul satului Racinovci lângă Županje în Slavonia. Casa este imediat pregătită pentru preluare. Este construită pe un teren cu o suprafață totală de 1133 m2, din care suprafața construită este de 78 m2. Casa include, de asemenea, 2 anexe de 18 și 17 m2, care servesc drept bucătărie de vară, depozit de lemne și o cameră pentru uscarea cărnii. Curtea are o dimensiune de 470 m2, iar restul terenului este teren arabil sau grădină de 550 m2. Curtea este împrejmuită și întreținută. Casa a fost construită în 1980 și renovată în 2018. Casa are un parter și o mansardă cu intrare separată (din exterior). Parterul este format din hol de intrare, bucătărie și sufragerie, living, 2 dormitoare și o baie. Mansarda are o cameră de zi și un dormitor și există spațiu pentru a mobila bucătăria, baia și încă un dormitor. Podelele din casă sunt laminate și gresie. Casa este mobilată. Casa este racordată la apă de la oraș, iar deșeurile sunt asigurate de fosa septică. Pe o rază de 100 m veți găsi o farmacie, medic, școală, birou municipal, magazin, biserică, oficiu poștal și tot ce este necesar pentru viața de zi cu zi. Există străzi pe 3 laturi ale terenului, astfel încât este posibil să împărțiți terenul în 2 părți și să construiți o altă casă pe cealaltă parte. În apropiere de Račinovac se află orașul Županja, care este și centrul administrativ al acestei părți a Slavoniei. Această proprietate și casa sunt potrivite pentru familii tinere sau pentru cei care se întorc din străinătate. Račinovac este un centru municipal cu o tradiție îndelungată a satului și obiceiurilor slavone. Împrejurimile sunt liniștite și prietenoase, localnicii sunt calzi și primitori. Toate documentele pentru această casă sunt în regulă (casa este legalizată și are permisiunea deplină de utilizare, proprietatea este liberă de sarcini și 1/1).

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom sfătui în mod profesionist și corect în ceea ce privește alegerea. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
1
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
150 m2
Teren
1133 m2
Suprafață utilizabilă
78 m2
Suprafață construită
80 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
90 m
Medic
7 km
Cafenea
2 km
Restaurant
2 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00