Casă minunată cu 3 camere, cu vedere la mare, în orașul pitoresc Pissidi, Grecia

Possidi, Grecia – ID 10075
345,000 €
Arie 105 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 800 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Această proprietate minunată este plină de farmec și este situată în apropierea satului pitoresc Possidi Kassandra, aproape de cele mai bune plaje. Casa tradițională în stil grecesc modern este împărțită în două etaje, iar la parter se află o sală de mese, un living și o baie cu șemineu cu o atmosferă confortabilă. O bucătărie semi-deschisă de dimensiuni generoase are vedere la grădina fabuloasă de 70 m. La etajul al doilea avem 2 dormitoare și o baie. Din camera de zi avem acces la o verandă exterioară acoperită, ideală pentru viața de vară și spațiul perfect pentru petrecerea serilor de vară. În grădină avem o mulțime de pini care creează umbră în timpul verii. Există, de asemenea, o zonă fermecătoare de luat masa în aer liber. Grădina mediteraneană cu peluze îngrijite și piscină comună este perfectă pentru a fi în aer liber. Proprietatea este împrejmuită și are un total de 5 case în incintă. Casa are un total de 75 m2 și este ideală pentru venituri din chirii!

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Possidi Beach este cunoscută pentru valurile sale blânde, care permit vizitatorilor de toate vârstele să se bucure de înot și activități acvatice răcoritoare. Plaja Possidi se află în Halkidiki și este situată în satul Possidi, plaja sa de nisip se întinde de-a lungul coastei și oferă mult spațiu pentru plajă și relaxare. Plaja Possidi este înconjurată de o viață vegetală bogată și păstrează mediul natural al zonei.

Plaja Possidi își ia numele de la satul Possidi, situat în apropiere, despre care se spune că a fost numit după Poseidon. Satul este cunoscut pentru stilul său de viață de modă veche, unde vizitatorii se pot cufunda în cultura locală a ospitalității grecești. Pasionații de istorie pot explora rămășițele orașului antic Mende, cunoscut ca un sanctuar dedicat lui Poseidon.

Plaja Possidi a câștigat popularitate în rândul turiștilor în ultimii ani datorită frumuseții sale naturale și infrastructurii turistice bine dezvoltate. Vizitatorii vor găsi aici o gamă de facilități de cazare la prețuri accesibile, inclusiv hoteluri, vile și apartamente care oferă opțiuni confortabile și convenabile pentru șederea lor. Plaja este mărginită de cafenele, restaurante și baruri pe plajă, unde vizitatorii se pot bucura de preparate delicioase din bucătăria locală și pot savura băuturi răcoritoare în timp ce se înmoaie pe plaja Possidi.

Plaja Possidi oferă priveliști uimitoare la Marea Egee și este ușor accesibilă de la Aeroportul Internațional Salonic. Vizitatorii pot închiria o mașină, pot conduce spre sud pe autostrada E90 sau pot opta pentru transportul public, cum ar fi autobuzele și taxiurile. Coordonatele plajei Possidi sunt 39,9582° latitudine nordică și 23,3608° longitudine estică, ceea ce face ca aceasta să fie ușor de localizat pe hartă.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
105 m2
Teren
105 m2
Suprafață utilizabilă
75 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
75 m2
Parcare
Da
Magazin
370 m
Medic
10 km
Cafenea
760 m
Restaurant
370 m
Bar
610 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00