Casă multifuncțională semidecomandată în Kosarica, de lux la doar 2 km de plajă, natură nealterată

Košarica , Bulgaria – ID 11293
630,000 €
Arie 1217 m2
Dispoziție atipic
Mare 2 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim o casă semidecomandată cu piscină în satul Kosharitsa, la 2 km de Sunny Beach. Proprietatea este formată din două case complet independente, fiecare cu intrare proprie, garaj, camere de serviciu, dormitoare, grădină în față și curte în spate. Cele două case sunt conectate printr-o legătură caldă, dar pot fi, de asemenea, complet separate, în funcție de nevoile cumpărătorului. Proprietatea oferă o vedere panoramică incredibilă asupra orașului Nessebar și a plajei Sunny Beach. Satul Kosharitsa este situat pe versantul sudic al Stara Planina, aproape de mare, ceea ce face ca locul să fie extrem de atractiv datorită apropierii de natură și, în același timp, a disponibilității tuturor facilităților. Casa are o suprafață totală de 590m, un teren de 1217 m2, un total de 10 dormitoare, 2 camere de zi cu bucătărie, 2 șeminee, 1 șemineu în aer liber, 6 băi cu WC, 4 garaje, 3 intrări separate. Terenul este mărginit de un drum asfaltat și de o pistă de biciclete nouă, cu iluminat solar modern

Locație liniștită și pașnică, protejată de zgomotul orașului de un gard extins din beton armat solid și cărămidă, acoperit cu țiglă.

Apă și canalizare centralizate + sondă proprie; electricitate trifazică

Locuri de parcare dedicate, garaj pentru 3 mașini cu ușă automată.

Grătar încorporat în curtea din spate + spațiu mare acoperit pentru depozitarea lemnelor.

Spațiile verzi sunt amenajate profesional, cu diverse specii de plante, sistem de irigare automată (Rain Bird) și iluminat de grădină cu senzori.

Încălzirea este proiectată cu aer condiționat de înaltă eficiență și economic în fiecare cameră + pompe de căldură aer-apă încorporate, sistem de panouri solare pentru încălzirea apei (practic din mai până în octombrie se asigură apă caldă fără consum de energie electrică).

Piscină și Jaccuzi de aproximativ 70 de metri cubi cu sistem de încălzire încorporat și iluminat cu LED-uri colorate.

Pardoseli - parchet de stejar natural de înaltă calitate și ceramică.

Internet și TV în fiecare cameră.

Suprafața totală construită a proprietății este de 590 m2. Casa este proiectată pe două etaje și îndeplinește toate cerințele moderne cu izolație, arhitectură articulată și o soluție cu multe vitrine și ferestre care fac ca fiecare parte să fie extrem de luminoasă.

Dispunerea primei case

Etajul 1: hol de intrare spațios (vestibul), living mare cu șemineu, sufragerie și bucătărie complet echipată (suprafață totală 150 m2), seră ovală, birou, toaletă, cameră de serviciu pentru încălzire și apă caldă.

Etajul 2: scara de marmură care duce la foaierul cu vitralii, 5 dormitoare, dintre care 4 au baie proprie și dressing, terasă panoramică la fiecare cameră.

Tipurile de dispunere a casei

Etajul 1: hol de intrare (vestibul cu pardoseală de marmură), living pe două niveluri cu bucătărie separată (complet echipată), sală de mese, living cu șemineu care încălzește întregul etaj superior printr-un sistem de ventilație. Încălzire prin pardoseală cu infraroșu de primă clasă, extrem de eficientă, cameră de serviciu (toaletă și duș), spălătorie și depozit.

Curte cu locuri de relaxare în aer liber și grătar, garaj și 4 locuri de parcare în curte.

Etajul 2: 4 dormitoare private, cu ferestre panoramice cu vedere la golful Sunny Beach și Nessebar, baie cu toaletă și cadă.

Fiecare dormitor este dotat cu aer condiționat de înaltă calitate.

Proprietatea este ideală pentru investiții în scopul unei mici afaceri de familie. Casa asigură o utilizare confortabilă pe tot parcursul anului, cu toate comunicațiile (drum central asfaltat, transport public regulat cu stație la 50 m de casă, internet, alimentare cu apă și canalizare centralizată), apropierea de un mare cartier de locuințe cu grădinițe, școli, spitale, posibil aeroport internațional (orașul Burgas 25 km., orașul Nessebar 8 km., coasta mării și plaja sunt la 2 km.). La 2 km de casă se află un magazin LIDL recent deschis, la care se poate ajunge pe jos pe pista de biciclete.

Decizia de a cumpăra o astfel de proprietate este în deplină concordanță cu tendința crescută de a muta viața și locul de muncă din oraș într-un mediu liniștit, aproape de mediul rural, ceea ce oferă posibilitatea de a lucra cu normă întreagă și un stil de viață mai calitativ și sănătos și de a se odihni într-un mediu liniștit și cu un aer extrem de curat.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Vedere la mare
Da
Arie
1217 m2
Teren
1217 m2
Suprafață utilizabilă
590 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
590 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
5 km
Medic
6 km
Cafenea
90 m
Restaurant
70 m
Bar
680 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00