Casă semidecomandată cu piscină în partea de sud a insulei Vir, la 260 m de mare

Vir, Croația – ID 10717
510,000 €
Arie 350 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 260 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

Frumoasă casă semidecomandată, modernă, cu piscină, este de vânzare în partea de sud a insulei Vir. Este situată la doar 260 m de mare.

Casa este compusă din două etaje. Parterul este format din intrare acoperită, hol, toaletă, bucătărie cu sufragerie și living, scara spre primul etaj și terasă acoperită. Suprafața parterului este de 55,57 m2. La primul etaj se află un hol, o baie și trei dormitoare, dintre care unul are baie proprie. Suprafața primului etaj este de 57,39 m2.

Suprafața grădinii este de 100 m2, piscina este de 15 m2, iar casa are, de asemenea, două locuri de parcare.

Suprafața utilă netă totală a acestei unități de apartament cu anexele descrise este de 133,50 m2.

Deoarece această proprietate este vândută de o persoană juridică, adică o companie, cumpărătorul nu plătește impozit pe vânzări de proprietăți.

Clădirea este în construcție, iar mutarea este planificată pentru primăvara anului 2024.

Casa este construită din blocuri termice din cărămidă cu izolație termică din polistiren de 10 cm grosime. Pardoseala este formată din gresie și laminat. Ferestrele sunt realizate din material PVC cu geam triplu strat, jaluzele electrice și plase de insecte. Există câte un aparat de aer condiționat în fiecare dormitor și în camera de zi. Ușa de intrare a casei este antiefracție.

Acoperișul piscinei este din folie. Se fac pregătiri pentru încălzire și este dotată cu reumplere automată a apei. Lângă piscină există un duș în aer liber.

Această proprietate se așteaptă să aibă un certificat energetic A.

Casa este conectată la infrastructura completă.

Insula Vir este unul dintre cele mai renumite centre turistice din Croația. Insula Vir este situată în partea de nord-vest a județului Zadar. Este înconjurată de Marea Vir și de strâmtoarea Povljan, precum și de numeroase golfuri mai mici. Este legată de continent printr-un pod.

Litoralul accidentat al insulei Vir, cu o lungime de 31,43 km, este decorat cu numeroase plaje, de la cele cu nisip, pietricele până la cele stâncoase, stâncoase, de la plaje aglomerate, organizate, cu o varietate de facilități, până la golfulețe intime, ca parte a unei naturi neatinse. Plajele din Vir, parțial situate lângă păduri de pini cu o mare cristalină, fac din această insulă un loc ideal pentru vacanțe în familie.

În afară de drumețiile din lunile de vară, Vir este o oază de liniște ideală pentru viața de familie în timpul iernii. Dispune de toate facilitățile necesare: școală, grădiniță, magazine, stație de autobuz, restaurante și cafenele.

Vir se află la 26 km de Zadar și la 12 km de cel mai apropiat oraș, Nin.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect cu alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră va decurge fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
350 m2
Teren
250 m2
Suprafață utilizabilă
133.5 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
70 m2
Parcare
Da
Magazin
550 m
Medic
1 km
Cafenea
410 m
Restaurant
230 m
Bar
310 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00