Casă separată cu piscină și bucătărie de vară, în satul liniștit Gurkovo

Gurkovo, Bulgaria – ID 10552
182,000 €
Arie 120 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 10 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră o casă frumoasă în satul Gurkovo, situat la 10 km de Balchik. Suprafața de locuit este de 120 m2. Dispunere: hol, living cu bucătărie, verandă acoperită, trei dormitoare însorite și două băi cu toaletă. Pe teren a fost construită o altă clădire de aproximativ 60 m2 cu bucătărie de vară, bar, grătar, depozit, toaletă și duș în aer liber separat. Proprietatea este situată pe un teren mare, complet îngrădit, de 1840 m2. În curte se află o piscină de 5 m x 12 m. Piscina și anexa au fost construite anul trecut. Proprietatea este oferită complet mobilată și echipată cu mobilier de designer, disponibilă imediat pentru mutare. Există posibilitatea de a cumpăra încă 840 m2 de teren alături.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Casa este situată în satul liniștit Gurkovo, care are aproximativ 500 de locuitori, 3 magazine și o grădiniță. Satul este liniștit, ideal pentru relaxare și se află la doar 10 km de mare. Satul se află sub jurisdicția comunei Balchik, o stațiune balneară minunată.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
120 m2
Teren
1840 m2
Suprafață utilizabilă
120 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
120 m2
Parcare
Da
Magazin
8 km
Medic
9 km
Cafenea
8 km
Restaurant
5 km
Bar
8 km
Școală/gradiniță
8 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00