Constructie bruta 4 camere, Faro Golf and Spa Resort, Balcic

Balčik, Bulgaria – ID 10678
120,000 €
Arie 157 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Vă oferim o vilă în faza de construcție grea în complexul Lighthouse Golf & Stațiune balneară. Prima fotografie arată cum poate arăta casa după finalizare. Casa cu dimensiunea de 4 kk, dispunere:

la parter: poate fi un living spatios cu bucatarie si sufragerie, o baie cu toaleta, un dormitor, un coridor si iesire in gradina din spatele casei. La primul etaj pot fi doua dormitoare, doua bai cu toalete si o terasa. Suprafata casei este de 157,69 m2 iar terasa este de 18,66 m2. Incalzirea se poate rezolva cu aer conditionat. Suntem bucuroși să vă ajutăm cu finisaje, mobilier și echipamente. Taxa de întreținere este de 12 EUR/m2 pe an.

Lighthouse Golf Resort & Centrul spa este situat la 45 km de aeroport din orașul Varna și este înconjurat de natură neatinsă. În apropiere se află fermecătorul oraș Balcic, cu bogatul său patrimoniu cultural și istoric, în timp ce Kavarna, Albena și Nisipurile de Aur sunt la doar 10-15 minute cu mașina.

Cea mai mare atracție este, desigur, terenul de golf proiectat de Ian Woosnam.

Caracteristicile cheie ale cursului:

• 18 găuri proiectate de Ian Woosnam

• 6100 m teren de golf

• 5 lacuri

• 12 km de trasee pentru scaune cu rotile

Complexul include un teren de golf prestigios cu 18 și 71 de găuri și un clubhouse, o școală de golf cu zone de antrenament, un putting green, buncăre, jocuri scurte și lungi, un spa luxos de 3.000 m2 și centru de wellness cu saună finlandeză, un Baie turcească, cadă cu hidromasaj și centru de fitness, numeroase facilități sportive și de divertisment, inclusiv 2 terenuri de tenis și terenuri de baschet și volei, o plajă privată cu serviciu de transfer gratuit și o varietate de baruri și restaurante.

Alte facilitati pe care complexul le ofera:

• Hotel de 5 stele, centre de divertisment in cartierul Marina si Far, centru pentru copii.

• Centru medical și cosmetic care oferă proceduri tradiționale și alternative.

• Piscine interioare și exterioare pentru adulți și copii.

• Centru cu instalații de apă.

• Cafenele și magazine elegante.

• Centru de afaceri și conferințe.

• Un număr de restaurante naționale.

• Port de iahturi din Balcic

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Balcic, cea mai nordică stațiune de litoral bulgară, este o stațiune foarte frumoasă deasupra unui golf larg. Clădirile se află deasupra mării în dealuri și sunt grupate în jurul a trei piețe plasate unul deasupra celuilalt, conectate printr-o stradă verticală principală. Orașul în sine și împrejurimile sale sunt foarte pitorești datorită stâncilor de calcar și formațiunilor stâncoase de deasupra orașului. Balčik este un loc mai ieftin în comparație cu Albena și Nisipurile de Aur din apropiere, deoarece există o mulțime de băștinași. Este un oraș bulgar normal, nu o stațiune pur turistică. Deja poetul roman Ovidiu îi admira frumusețea și îl numea Orașul Alb. Această caracteristică este valabilă și astăzi, parțial datorită numeroaselor case construite din piatră albă și parțial datorită stâncilor unice de gresie „albă” între care se află orașul. Balcicul este puțin afectat de turismul internațional și încă păstrează atmosfera unui oraș-port la Marea Neagră.

Bulgaria începe să atragă și jucătorii de golf. Cu doar câțiva ani în urmă, nimeni nu ar fi luat în serios oferta de golf din Bulgaria. Dar astăzi este diferit. Principalii investitori și designeri la nivel mondial dau viață unui sport care nu face parte din tradițiile sportive bulgare, dar care are potențialul de a deveni foarte popular. Zona de-a lungul coastei Mării Negre, în natura neatinsă a părții de nord-est a țării, lângă orașul Balcic și granița cu România, este aproape destinată să devină o mecca pentru jucătorii de golf. Investitorii au simțit posibilitățile acestei țări pentru condițiile climatice plăcute, peisajul incredibil de frumos și divers, prețurile bune, marea și munții. O constelație ideală, de fapt. Deși țara are o bază mică de jucători, mai puțin de 400 de jucători și are doar câteva terenuri până acum, aceste numere scăzute sunt echilibrate de calitatea superioară.

Toate locurile de joacă sunt de înaltă calitate, respectă standardele mondiale și au facilități adecvate. Dacă adăugăm și faptul că personalități precum Gary Player, Ian Woosnam, Jack Nicklaus sunt implicate în proiectele actuale de golf bulgăresc, Bulgaria va deveni brusc una dintre destinațiile interesante pentru toți jucătorii de golf. Pe un platou la aproximativ 200 m deasupra nivelului mării, deasupra golfului format din Capurile Kaliakra și Galata, se află trei terenuri uluitoare cu 18 găuri – Lighthouse Golf Resort, BlackSeaRama Golf & Thracian Cliffs Villas and Resort. Celelalte două pitch-uri provin din atelierul lui Gary Player și ambele își fac meritul de creator. Lighthouse este un parcurs plăcut de un standard înalt (PAR 71, lungime 6.105 m, min. HCP 36), BlackSeaRama este pitoresc, cu o filozofie interesantă a gropii (PAR 72, lungime 6.648 m și HCP limit 28 pentru bărbați și 36 pentru femei) . Dar adevărata perlă printre cursurile europene este cursul stațiunii Thracian Cliffs. O experiență unică îl așteaptă pe jucător. Gary Player însuși a declarat că acesta este cel mai bun curs al său, „Pebble Beach of Europe” și că cursul aspiră să fie unul dintre cele mai frumoase cursuri din lume. În acest caz, frumusețea extraordinară este echilibrată și de dificultatea, adică provocarea tuturor provocărilor pentru jucător. Locurile de joacă includ, de asemenea, servicii de calitate, cazare în imediata apropiere, bucătărie tipică foarte bună și o abundență de mărci de vinuri grozave.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
157 m2
Teren
88.2 m2
Suprafață utilizabilă
157.69 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
157.69 m2
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
3 km
Cafenea
670 m
Restaurant
0 m
Bar
330 m
Școală/gradiniță
150 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00