ALEX BEACH - Saint Vlas - Elenites, Bulgaria

Sveti Vlas, Bulgaria – ID P26
de la 43 € per zi
advert.person_size
4 hosté
advert.beds
2 lůžka
1× paturi duble,2× pat suplimentar,1× copii
terrace Terasă
wifi Wi-fi
aircondition Aer condiționat
dishwasher Mașină de spălat vase
washer Mașină de spălat
kitchen_full Bucătărie complet echipată
shower Duș
tv TV
grill Grill

Baza unui sejur la mare este plaja si inotul. In cazul ALEX BEACH, este o plaja privata care poate fi accesata doar din statiunea imprejmuita. Plaja are nisip fin și mai mulți bolovani mari, inclusiv acces la mare. Panta ideală vă permite să înotați la 10 m de țărm, adâncimea este de până la 2 m aproape peste tot la 60 m de țărm. Pe plajă sunt în medie în jur de 10 persoane în timpul zilei în plin sezon, peste 20 doar în mod excepțional și intermitent în plin sezon. În extrasezon, aceasta este aproape o ședere Robinson. Pe plajă sunt disponibile umbrele de paie. În apartament se află scaune pliante ușoare și pot fi transportate la plajă. Spre deosebire de plajele mari și aglomerate, totul este inclus în preț.

Starea aici nu are nicio legătură cu plajele centrale ale Bulgariei cu mii de oameni fără distanțe!

Apartament cu 2 camere complet utilat, 50m2 in zona Elenité (in spatele Sv. Vlas), fosta zona de recreere guvernamentala. Apartamentul dispune de aer conditionat eficient iar ferestrele sunt dotate cu jaluzele exterioare. 2 camere inaccesibile, in living se afla un set de canapele rabatabile pentru dormit 2 persoane. În apartament este suficient spațiu pentru ca a 5-a persoană să doarmă „la pământ”. Apartamentul se afla in statiunea imprejmuita ALEX BEACH, care este una dintre cele mai mici si linistite. Parcarea este sub copaci dinspre nord - umbrită până la apartament este doar aproximativ 30m. Dincolo de drum este un deal împădurit. Dormitorul este la parter la nord, iar la căldură te poți așeza în fața ferestrei deschise din dormitor. Fereastra este aproape la pământ. Livingul are ferestre din podea până în tavan către terasă. In fata casei se afla o gradina amenajata cu o piscina mai mica, care are si o sectiune pentru copii. Există un bar lângă piscină, unde se gătesc. Preturi foarte rezonabile. Marea se află la aproximativ 60 m la deal, unde se află o plajă de peste 100 m lungime și aproximativ 6 - 7 m lățime, care se transformă într-o coastă sălbatică, de-a lungul căreia poți (de preferință în încălțăminte mai sport) să mergi cca 300, max. . 400 m la dreapta spre centrul Sv. Vlas până la portul de iahturi (cea mai bună, dar și cea mai scumpă parte a litoralului bulgaresc) și apoi promenada continuă de-a lungul coastei cu multe restaurante.... În stânga, la o distanță similară, se află o stațiune mare cu magazine, restaurante....

Cei interesați să se cazeze vor primi informații suplimentare despre funcționarea apartamentului și a zonei, dar mai ales despre cumpărături convenabile.....

Cazare in apartament

Apartamentul de inchiriat ofera cazare pentru 2 pana la 5 persoane in 2 dormitoare.

Dormitor si camere: Dormitorul are 2 ferestre mari, perdele si draperii + jacuzzi exterior.

Pat dublu mare, dulap mare și comodă + noptiere cu veioze.

Instalatii sanitare: Spatioase cu toaleta, chiuveta, dus si boiler care incalzeste apa la o temperatura placuta in decurs de o ora.

Chiar si zona sociala are o fereastra mai mica inaltata dotata cu plasa de insecte, recomand aerisirea mereu.

Încălzire: Aer condiționat eficient

Transport, parcare: Pe asfalt până la casă, există întotdeauna parcare. Parcarea este sub copaci - la umbra.

Călătoria din Republica Cehă este în cea mai mare parte (95%) de-a lungul autostrăzii. Prețurile combustibililor din Bulgaria sunt printre cele mai scăzute din Europa. GPL peste tot, GNC la 10 km de casa si pe drum in Bulgaria si Serbia mai ieftin decat in Cehia.

Catering

Bucatarie complet utilata pentru incalzire permanenta si gatit. Bar - cafenea cu bucătărie limitată caldă și rece este chiar în incintă - 30m. Mâncăruri simple, prețuri foarte rezonabile. (5 - 10 leva mese, 0,5 l bere Smíchov 2,80 leva). Multe opțiuni de luat masa în zona mai largă. Apa de la robinet este de bună calitate, dar nu poate fi răcită suficient, recomand să o răciți în sticle la frigider sau Lada frigorifica.

Echipament apartament

Setul de canapele pliante oferă suficient spațiu pentru a dormi 2 persoane. Masuta mica, perete, rafturi. Bucătăria este mare și complet utilată. 2 aragaz, cuptor cu microunde, remoska, incalzitor de apa instantaneu.... Ajunge de tot inventarul.....

Excursii, atracții, divertisment

Destinații din apropiere Sv. Vlas, Elenité și în special Sunny Coast oferă toate atracțiile acvatice, de la închirierea de bărci, jet ski-uri, echitație cu banane și parașute. Excursii cu barca, inclusiv istorice.

În apropiere există mai multe centre acvatice de înaltă calitate.

Orașul istoric Nesebăr este la 13 km.

În ciuda adâncimii mici, există multe de văzut sub suprafață.

Condiții foarte bune pentru windsurfers pricepuți.

Statiunea are propria plaja, pe care, de exemplu, acum in plin sezon sunt de la 2 la 20 de persoane!!

Te poți așeza pe scaun sau șezlong chiar și în afara plajei. Deși sunt disponibile 5 umbrele de paie, pe plajă există mai multe zone umbrite de copaci. În apartament există și o umbrelă de soare, dar poate fi folosită doar când vântul este slab.

Lista de prețuri cazare/închiriere

capacitate de la 2 la 5 persoane - 2 dormitoare

Sejur minim 7 nopti.

Preturi pe saptamana pe apartament

Sezonul de vară: 8-10.900 CZK

În afara sezonului: 4,4-7.500 CZK

Revelion

NU ÎNCHIRIAM

obiecte gratuite în noaptea de Revelion

Funcționare, taxe, prețuri

Săptămâna 1. 2. 3. 4. Întreaga lună (4 săptămâni)

mai 4.400 4.800 5.200 5.800 15.900

iunie 6.400 6.900 7.600 8.200 21.900

iulie 9.900 10.400 10.600 10.900 32.900

august 10.900 10.600 10.400 9.600 31.900

Septembrie 8.500 7.900 7.200 6.600 20.900

octombrie 5.900 5.400 4.900 4.400 14.900

Aprilie prin acord - un sejur mai lung foarte ieftin, ideal pentru sejururi de sanatate.

Proprietarul recomandă:

14 zile sejur in familie, transport cu masina = masina la fata locului pentru excursii.

Pentru a 2-a săptămână, reducerea este de 10% față de săptămâna mai scumpă. (de exemplu, a 2-a + a 3-a săptămână în septembrie = 7.900 - 790 + 7.200 = 14.310

Prețurile sunt finale, fără taxe sau suprataxe suplimentare.

Cu o rezervare/ședere mai lungă, oaspeții se pot schimba/se pot schimba pe rând după bunul plac.

Un avans de 1/2 din preț este o rezervare obligatorie, dacă sejurul este la mai mult de 5 luni distanță, un avans de 1/4 din prețul total.

Plata suplimentara cu aproximativ 3 saptamani inainte de incepere, daca depozitul este doar 1/4 din pret cu 6 saptamani inainte de data recreerii.

Anulare: cu cel putin 6 saptamani inainte de data 1/4 din pret, cel putin 3 saptamani 1/2 din pret, o perioada mai mica de 3 saptamani se anuleaza 70% din pret.

În caz de închidere a frontierei sau altă incapacitate generală de cazare, întreaga sumă plătită până acum va fi returnată.

Rezervați o dată

Rezervarea acestei proprietăți este posibilă numai prin telefon. Vă rugăm să contactați administratorul de proprietate mai jos

Magazin
630 m
Medic
2 km
Cafenea
1 km
Restaurant
390 m
Bar
570 m
Școală/gradiniță
620 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00