Duplex de lux 1+1 în Kargicak Alanya

Kargicak Alanya, Turcia – ID 10032
220,000 €
Arie 86 m2
Dispoziție 1 + 1 camere
Etaj 2/4
Mare 2 500 m
Condiție În construcție

Amplasată pe un deal pitoresc, această proprietate magnifică oferă un mod revoluționar de a experimenta stilul de viață de lux în Turcia, la malul mării. Cu grădini și terase private, duplexurile de la Kargicak au fost proiectate pentru a oferi confort și comoditate de neegalat în fiecare metru pătrat, înconjurându-vă cu îmbrățișarea naturii și oferind priveliști uluitoare asupra magiei Mediteranei, cuprinzând marea, munții maiestuoși și esența pură a naturii.

Duplexurile sunt potrivite pentru dobândirea cetățeniei turcești prin investiții imobiliare.

În prezent, oferim spre vânzare un apartament duplex cu 1 dormitor în Kargicak Alanya, Turcia. Suprafața totală a apartamentului respectiv este de 86m2. Fotografiile din interior sunt doar ilustrative! Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente la un preț imbatabil!

Prețul apartamentului include:

Aer condiționat, balcon/terasă, unități de bucătărie montate, ferestre cu geamuri duble, baie proprie, baie, garaj acoperit, telefonie internă, uși interioare, cadă cu jacuzzi, pardoseală din piatră naturală, bucătărie în stil deschis, obiecte sanitare, sistem Smart Home, ușă de intrare din oțel, încălzire prin pardoseală, ferestre din aluminiu

Complexul va dispune de:

Generator de rezervă, grătar, teren de baschet, parcare, serviciu de concierge, loc de joacă, centru de fitness, grădină, parcare acoperită, piscină interioară, piscină exterioară, sală de relaxare, saună, pază 7/24, sistem de camere de supraveghere, teren de tenis, baie turcească

Ne ocupăm de managementul proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
86 m2
Suprafață utilizabilă
86 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
40 m
Medic
340 m
Cafenea
60 m
Restaurant
20 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
170 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00