Elegant 2 camere cu vedere la mare, taxă de întreținere redusă, complex frumos întreținut, preț de top

Byala, Bulgaria – ID 11180
58,500 €
Arie 56 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 120 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament cu două dormitoare mobilat elegant și funcțional, situat la etajul al doilea al unei clădiri de apartamente mici, cu o arhitectură non-standard, în orașul liniștit și pașnic de pe malul mării Byala. Apartamentul este format dintr-un hol de intrare, un living într-o zonă comună cu bucătăria, un dormitor, o baie-WC și un balcon cu acces din ambele camere. De la ferestrele apartamentului și de pe balcon se vede marea, orașul și multă verdeață. Suprafața construită a apartamentului este de 48 m2, iar suprafața totală este de 56 m2. Apartamentul este mobilat funcțional și este dotat cu toate aparatele electrocasnice necesare, inclusiv cu o mașină de spălat vase încorporată. Apartamentul poate găzdui confortabil 4 persoane - există un pat dublu în dormitor și o canapea extensibilă în camera de zi. Baia este complet echipată: duș, chiuvetă cu oglindă mare, vas de toaletă, duș igienic, boiler, încălzire prin pardoseală, accesorii de baie. Intrarea în clădire se accesează de la nivelul etajului al treilea, adică nu există scări de urcare. Sub apartament se află încă 1 etaj de locuit. Taxa de întreținere, inclusiv fondul de reparații, este de doar 120€ pe an. Distanța până la plajă este de 500 m. Toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos. Apartamentul este potrivit atât pentru locuit permanent, cât și pentru recreere și închiriere sezonieră. Proprietatea în care se află apartamentul are o zonă împrejmuită cu o piscină pentru adulți și copii. Există o parcare în fața clădirii.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare a Mării Negre, între două aeroporturi internaționale - la 50 km distanță. Varna și la 60 km. de Burgas. Byala are tot ce aveți nevoie atât pentru o viață confortabilă pe tot parcursul anului, cât și pentru o vacanță liniștită în familie.

Linia de coastă este caracterizată de o combinație de o fâșie de plajă extinsă de peste 6 km lungime, dune de nisip, stânci albe pitorești și golfuri marine frumoase.

Byala este un centru de viticultură și vinificație, ale cărui tradiții se întorc cu mult în trecut.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
56 m2
Suprafață utilizabilă
48 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
760 m
Medic
870 m
Cafenea
900 m
Restaurant
240 m
Bar
690 m
Școală/gradiniță
970 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00