Frumos apartament cu 3 camere, la 200m de mare

Castelsardo, Italia – ID 10715
207,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 200 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

Frumos apartament cu 3 dormitoare.

Apartamentele cu trei camere împărțite între subsol, parter și mansardă, oferă o gamă largă de soluții pentru a satisface nevoile fiecărui client.

Verandele private vă permit să vă bucurați de clima blândă din Sardinia în deplină liniște, creând mediul ideal pentru odihnă și relaxare. Un spațiu pentru a lua masa în aer liber și pentru a vă întâlni cu prietenii și familia.

Farmecul orașului Castelsardo se extinde la plajele sale, fiecare dintre ele putând evoca emoții unice.

La Marina încântă cu nisipul său auriu oglindit în apa cristalină a Golfului Asinara, un colț de coastă cu nisip deschis, mare albastră și stânci întunecate.

La o scurtă plimbare de sat se află plaja Lu Bagnu, un loc frumos cu nisip fin și cremos, mare albastră și limpede și pereți stâncoși acoperiți de tufișuri mediteraneene.

Punta Li Paddimi oferă întinderi de nisip caracterizate de nisip bej compact și stânci de culoare închisă și stânci care se ridică de pe stânci în mare, care este de culoare albastră și verde, contrastând cu tufișurile mediteraneene din jur.

De la apele cristaline până la priveliștile care îți taie respirația, fiecare loc de pe această coastă este capabil să captiveze și să se întipărească în memoria celor care îl experimentează.

Locație și servicii:

Castelsardo este un sat fermecător, caracterizat de străzile sale pietruite, casele colorate și castelul medieval, capabil să creeze o atmosferă unică și încântătoare.

La o distanță de mers pe jos puteți explora străzile vechi, puteți descoperi restaurante mici cu preparate din bucătăria tipică și puteți admira meșteșugurile locale.

Plajele din Castelsardo sunt renumite pentru frumusețea lor, iar marea cristalină este ideală pentru iubitorii de înot, surfing sau pur și simplu pentru a face plajă. Aici puteți experimenta tradiția fără a renunța la confort și vă puteți bucura de marea albastră și de farmecul istoric al acestui loc unic.

La 60 km de aeroportul din Alghero

37 km de portul maritim

2 km de portul turistic

500 m de spital

50 m de serviciile comerciale

Partenerul nostru de afaceri oferă, de asemenea, pachete de argint, aur și platină pentru facilitățile proprietății.

În cadrul acestui proiect oferim 5 apartamente cu prețuri cuprinse între 207 000eur și 357 000eur.

Această ofertă este vizualizată în acest moment de 3 persoane
Investiții Finanțare Informații utile
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
52 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Magazin
470 m
Medic
250 m
Cafenea
60 m
Restaurant
40 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
330 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00