Frumos penthouse 1+1 cu vedere la mare, la 80m de plajă, Pefkochori, Grecia

Pefkochori, Grecia – ID 10415
150,000 €
Arie 45 m2
Dispoziție 1 + 1 camere
Etaj 2/2
Mare 80 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartament de vacanță de vară complet mobilat , apartament penthouse cu 45 m2 de spațiu de locuit. Acest apartament bine dotat se mândrește cu o bucătărie cu electrocasnice mari, zonă de living și de luat masa, dormitor cu dulapuri montate, baie și un balcon mare cu vedere la plaja de nisip din orașul înfloritor Pefkochori. A fost construit în 1976 și este cu o renovare completă efectuată acum 2 ani. Casa este aproape de oportunități de cumpărături și facilități. Pe jos până la plaja de nisip a orașului înfloritor este la doar 80 de metri distanță. O proprietate excelentă pentru investitori, cu un venit de închiriere uimitor, cu vedere la mare.

Ne ocupăm de managementul proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Pefkochori este un sat vechi, cu case vopsite în alb, înconjurat de plantații de citrice și măslini, care se întinde până la populara stațiune balneară Toroni Bay. În timpul verii, posibilitățile de snorkelling, parasailing, precum și plimbările și priveliștea apusului de soare de la restaurantele sau tavernele tradiționale care oferă delicatese mediteraneene atrag turiștii. Seara, barurile și cluburile găzduiesc spectacole muzicale cu muzică grecească și sârbească. Opțiunile de cumpărături includ magazine care vând suveniruri realizate manual, cum ar fi bijuterii și lichior de lămâie.

Pefkochori , care înseamnă "sat de pini", este un oraș turistic situat în sud-estul peninsulei Halkidiki din Grecia. Pefkochori este numit după pinii care abundă în munții din zonă. Populația în 2011 era de 1.931 de locuitori .Pefkochori este situat pe coasta de nord-est a peninsulei, la 3 km sud-est de Chaniotis, la 4 km nord de Agia Paraskevi și la 92 km sud-est de Salonic.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
1 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
45 m2
Suprafață utilizabilă
45 m2
Balcon
Da
Magazin
180 m
Medic
230 m
Cafenea
110 m
Restaurant
70 m
Bar
90 m
Școală/gradiniță
230 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00