Frumos să fie 3 camere într-o locație de dorit Pefkochori, Grecia, piscină comună, complet mobilată

Pefkochori , Grecia – ID 10190
170,000 €
Arie 47 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 500 m
Condiție Liber

Apartament de vânzare în prosperul oraș de pe litoral Pefkochori cu 47 m2 de spațiu de locuit. Apartamentul de la etajul 2 include 2 dormitoare, o baie, o bucatarie si un living deschis cu acces la un balcon mare pe colt, cu vedere minunata la gradina si piscina. Construita in 1990, a fost renovata si se vinde complet mobilata si cu toate electrocasnicele pregatite pentru venituri din inchiriere sau vacanta de vara. Grădinile sunt bine întreținute și există o piscină comună. Centrul orașului este la doar câțiva pași, iar plaja cu nisip din Pefkohori este la 500 de metri. Kassandra este o destinație grozavă de vacanță, cu toate steagurile albastre pentru apele limpezi, care o fac populară printre turişti.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Cumpărarea relației noastre nu se termină, ci doar începe.

Pefkochori este un sat vechi de case văruite în alb, înconjurat de livezi de citrice și măslini, care se extinde până la populara stațiune de plajă din Golful Toroni. Vara, turiștii sunt atrași de posibilitățile de snorkeling, parasailing, dar și plimbări și priveliști ale apusului din restaurante sau taverne tradiționale care oferă delicatese mediteraneene. Seara, în baruri și cluburi sunt organizate spectacole muzicale cu muzică greacă și sârbă. Opțiunile de cumpărături includ magazine care vând suveniruri realizate manual, cum ar fi bijuterii și lichior de lămâie.

Pefkochori, care înseamnă „sat de pini”, este un oraș turistic situat în sud-estul peninsulei Halkidiki din Grecia. Pefkochori este numit după pinii care sunt abundenți în munții din zonă. Populația în 2011 era de 1.931.Pefkochori este situat pe coasta de nord-est a peninsulei, la 3 km sud-est de Chaniotis, la 4 km nord de Agia Paraskevi și la 92 km sud-est de Salonic.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
47 m2
Suprafață utilizabilă
47 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
130 m
Medic
200 m
Cafenea
110 m
Restaurant
50 m
Bar
180 m
Școală/gradiniță
70 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00