Maisonette, 4+1, cu parcare, în frumoasa stațiune Kriopigi, Grecia

Kriopigi, Grecia – ID 10697
153,000 €
Arie 100 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Etaj 3/3
Mare 800 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oh, da, Kriopigi este o destinație de vară uimitoare, cu o plajă uimitoare, lângă pini și natură. Duplexul oferă 100 de metri pătrați de spațiu de locuit pe 3 etaje, cu 3 dormitoare, 3 băi, bucătărie cu zonă de luat masa și ieșire pe terasă. Construit în 2005 și în starea sa originală, proprietarul lasă toată mobila și aparatele electrice. Orașul Kriopigi oferă un autobuz de vară care circulă prin oraș și duce turiștii la plajă. Prin vânzare proprietarii vor lăsa toată mobila și aparatele electrice. Multe extra cu casa, cum ar fi uși de securitate, parcare privată, șemineu, renovarea casei, sistem de încălzire privat și multe altele. Ideal pentru venituri din chirii și sau pentru familii mari.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al acestei proprietăți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Kriopigi (Κρυοπηγή', în greacă: izvor rece) este un sat pe coasta de est a Kassandrei, la 90 km de Salonic. Este situat de-a lungul dealurilor verzi, cu o priveliște frumoasă asupra golfului, iar aspectul său seamănă cu un amfiteatru imens.

Partea mai veche a lui Kriopigi, inclusiv piața, este situată într-o poziție ridicată pe coasta satului. Hotelurile și multe dintre cele peste 300 de apartamente sunt situate în mare parte în apropierea drumului principal sau în zone mai joase, aproape de plajă.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 + 1 camere
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
100 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
470 m
Medic
5 km
Cafenea
350 m
Restaurant
380 m
Bar
350 m
Școală/gradiniță
480 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00