Medulin, locație excelentă - casă cu piscină, construcție nouă

Medulin, Medulin, Croația – ID 10188
398,000 €
Arie 160 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 500 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

De vânzare este o casă în construcție pe un teren pe care există un total de 3 case. Fiecare casă dispune de 2 locuri de parcare și o mică grădină.

Casa 2 este parțial legată de casa 1 și este compusă din hol de intrare, debara, baie, hol, dormitor, living cu bucătărie și ieșire la terasa acoperită. O scară interioară duce la etajul 2, unde se află 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, și un balcon.

Casa este dotată cu o pompă de căldură pentru încălzire, aer condiționat, ferestre din PVC și 2 locuri de parcare.

Finalizarea lucrărilor este planificată pentru primăvara anului 2024.

Ideală pentru o familie sau închiriere ca și casă de vacanță cu piscină privată.

Medulin se află pe lista centrelor de top ale turismului istrian și este una dintre cele mai renumite 20 de stațiuni din Adriatica. Dezvoltarea dinamică a acestui sat de pescari, cândva mic, a fost posibilă datorită locației sale excepționale și climatului mediteranean blând. Vizitatorii din Medulin se pot bucura de un peisaj liniștit și unic sau pot petrece o vacanță dinamică cu oferta excelentă a acestui centru turistic. Ideal pentru toate sporturile nautice, dar vă puteți bucura de toate celelalte sporturi și activități recreative datorită iernii blânde, climatului mediteranean și infrastructurii sportive bogate.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă putem consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
160 m2
Teren
100 m2
Suprafață utilizabilă
117 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
60 m2
Parcare
Da
Magazin
640 m
Medic
1 km
Cafenea
1 km
Restaurant
920 m
Bar
1 km
Școală/gradiniță
820 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00