Medulin, locație excelentă, la doar 50 de metri de coastă. Vedere la mare, 2 terase!

Medulin, Medulin, Croația – ID 10828
362,000 €
Arie 127 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 50 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Se oferă un apartament la etajul 1 cu 2 dormitoare și 2 băi și 2 locuri de parcare în garaj.

Apartamentul este conceput ca 2 unități separate (pe același nivel) și este ideal pentru închiriere și locuire turistică sau ca un apartament spațios cu 2 sau 3 dormitoare și 2 băi. Apartamentul este de foarte bună calitate, fiecare cameră are aer condiționat, obloane electrice, uși antiefracție, videofon, ceramică italiană.

Locurile de parcare se află la subsolul clădirii și se plătesc separat.

Suprafața totală este de 127 m2.

Cumpărătorul nu plătește taxa de transfer imobiliar.

Medulin se află pe lista centrelor principale ale turismului istrian și este una dintre cele mai renumite 20 de stațiuni din Adriatica. Dezvoltarea dinamică a acestui sat de pescari, cândva mic, a fost posibilă datorită locației sale excepționale și climatului mediteranean blând. Vizitatorii din Medulin se pot bucura de un peisaj liniștit și unic sau pot petrece o vacanță dinamică cu oferta excelentă a acestui centru turistic. Ideal pentru toate sporturile nautice, dar vă puteți bucura de toate celelalte sporturi și activități recreative datorită iernii blânde, climatului mediteranean și infrastructurii sportive bogate

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă putem consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
127 m2
Suprafață utilizabilă
112 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Magazin
430 m
Medic
220 m
Cafenea
40 m
Restaurant
40 m
Bar
40 m
Școală/gradiniță
990 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00