Mobilat 2 camere, 100m de la mare, fără taxe de întreținere, Lozenec

Lozenec, Bulgaria – ID 10892
82,500 €
Arie 67 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare complet echipate 2 camere, cu o suprafață totală de 67m2 lângă plaja centrală din Lozenets. Apartamentul este situat la etajul al doilea din cinci etaje într-o clădire cu lift. Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă cu orientare sud-est. Apartamentul este mobilat și se vinde cu toate aparatele electrice. Podelele sunt din gresie în tot apartamentul. Clădirea are izolație exterioară. Locația apartamentului este perfectă, la 1 minut de la intrarea pe plaja centrală, multe locuri de parcare în apropiere și la 5 minute de centru și de parcul de la malul mării, nu există restaurante sau baruri zgomotoase în apropiere.

Proprietate fără taxă de întreținere.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Stațiunea Lozenets este situată la 59 km sud de Burgas și se află la poalele Munților Strandzha, renumiți pentru natura lor nealterată. Este o stațiune în creștere și dezvoltare rapidă.

Plaja din Lozenets este nisipoasă, spațioasă, cu o intrare treptată în mare, mărginită pe margini de formațiuni stâncoase, cu baruri elegante pe plajă. În sezonul de vară sunt în funcțiune mai multe școli de sporturi nautice.

În jurul satului există podgorii, livezi și păduri extinse, ideale pentru ciclism montan. Centrul stațiunii oferă o varietate de restaurante, baruri, discoteci și magazine. Localnicii prietenoși și prețurile foarte rezonabile creează condițiile ideale pentru o vacanță relaxantă în Lozenec.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
67 m2
Suprafață utilizabilă
58 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
330 m
Medic
4 km
Cafenea
60 m
Restaurant
70 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
370 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00