Nou 2 camere, la câțiva pași de mare, proiect Azurro Beach, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 10578
101,442 €
Arie 67 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim apartamente frumoase direct de la dezvoltator! Azurro Beach - Ravda este o expresie a ideii de a investi sau de a vă crea propria casă de vacanță într-unul dintre cele mai fermecătoare locuri de pe coasta sudică a Mării Negre - Ravda. Acest nou proiect este situat la câțiva metri de plaja "Olympic Hopes" și oferă condiții de viață de înaltă calitate și securitate.

Cu o arhitectură echilibrată și un design în armonie cu natura, complexul este format din 45 de apartamente de 2 camere și 3 camere.

Apartamentul particular cu 2 camere este situat la etajul al treilea, suprafața sa totală este de 67,19m2. Apartamentul se vinde nemobilat, dacă sunteți interesați vă ajutăm cu mobilarea la prețuri imbatabile! Pentru confortul proprietarilor, în curte sunt 46 de locuri de parcare cu posibilitatea de cumpărare de la 12,50 la 16 m2. Datorită denivelărilor naturale ale terenului, majoritatea apartamentelor au vedere la plajă și la mare. Combinând arhitectura modernă cu principiile de viață confortabilă și funcțională, aduce confort și liniște omului urban modern. Locație - Locația complexului "Azurro Beach - Ravda" este convenabilă, cu acces rapid la plaja "Olympic Hopes" și la facilitățile comerciale. Zona are o infrastructură stradală dezvoltată și un transport public bine organizat către orașul Nessebar, LIDL, Aquapark Nessebar, Sunny Beach, Burgas și Aeroportul Internațional Burgas.

Linia arhitecturală a clădirii este clară. Paleta de culori este decisă în tonuri de pământ calde și armonioase. Fațada este complet izolată cu o izolație termică exterioară de 10 cm și are o tencuială decorativă din polimer. Acoperișul este plat, cu barieră de vapori și izolație termică. Spațiile comune din clădire vor avea materiale de construcție de înaltă calitate, iluminat cu LED cu senzori pentru lucrări de sector, balustrade metalice conform detaliilor arhitecturale. Un lift este prevăzut pentru a facilita deplasarea rapidă a rezidenților. "Azurro Beach - Ravda" oferă apartamente de 2 camere și 3 camere de la 50 până la 115 m2 pentru a satisface toate preferințele. Camere de zi spațioase și luminoase, cu ferestre mari și vederi frumoase. Dormitoare spațioase cu vedere spre curtea liniștită. Vestiare și zone de serviciu care oferă mult spațiu de depozitare. Toate apartamentele vor fi finisate cu tencuială și vopsea, vor fi instalate întrerupătoare și prize, televiziune prin cablu și prize de internet. Instalațiile sanitare sunt construite conform proiectului, cu amplasarea prizelor necesare și cu contoare de apă cu citire de la distanță. Există ferestre de vinil cu 5 camere. Țevile pentru aer condiționat vor fi construite, pregătite pentru instalarea lor ulterioară. Arhitectura clădirii are un stil extrem de modern, cu un design luxos al fațadelor și spațiilor comune, utilizarea unor materiale de cea mai înaltă clasă, izolație termică de calitate la fațade și acoperiș, dotări pentru lift, balustrade din fier forjat pentru scări și terase, tavan suspendat al spațiilor comune cu iluminat automat, piatră naturală tip travertin - pentru placarea parterului și a spațiilor comune ale clădirii. Securitatea spațiilor va fi asigurată prin acces controlat și supraveghere CCTV. Pe fațadă vor fi instalate corpuri de iluminat cu LED.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aerul umed al mării. Toată lumea poate găsi un loc de relaxare pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
67 m2
Suprafață utilizabilă
59.13 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
600 m
Cafenea
190 m
Restaurant
110 m
Bar
270 m
Școală/gradiniță
920 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00