Nou și complet mobilat 3 camere cu vedere la mare, Nesebăr

Nesebar, Bulgaria – ID 10214
143,000 €
Arie 90 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament nou si mobilat, situat in complexul Apolon perfect intretinut, in Nessebar, Bulgaria. Suprafata este de 3 camere, cu o suprafata de 90 mp, situata la etajul 5. Pretul include mobila si echipamentul complet conform fotografiilor curente. Dispunerea este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, două dormitoare, o baie cu toaletă, un balcon cu vedere la mare.

Complexul în care se află apartamentul este situat în stațiunea Nesebăr, la doar 100 de metri de plajă, în cel mai pitoresc oraș de pe coasta bulgărească, Nessebar, în apropiere de cea mai populară și cea mai mare stațiune Sunny Beach cu opt kilometri de frumos. plaje cu nisip, cu lățimea de 30 până la 40 de metri.

Facilitati complexului: sase piscine, restaurant, parc privat, loc de joaca pentru copii, parcare mare, paza 24 de ore. Apartamentele sunt potrivite atât pentru relaxare și închiriere, cât și pentru utilizare pe tot parcursul anului. Pret foarte bun! Iti recomandam!

Taxa de întreținere este de 10 EUR/m2 pe an.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Cumpărarea relației noastre nu se termină, ci doar începe.

Echipa MNM

Orașul Nessebar este una dintre cele mai vizitate stațiuni bulgare de pe coasta Mării Negre. Este situat la 38 km de Burgas și la 100 km sud de Varna, pe peninsula stâncoasă cu același nume, care se conectează liber la plaja nisipoasă Sunny Beach din sud.

Orașul a fost declarat rezervație arhitecturală și arheologică în 1056. Din 1983, a fost inclusă pe Lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO. Tipic pentru acest loc pitoresc este dezvoltarea Mării Negre a caselor din lemn cu două etaje, presate împreună pe străzi întortocheate. Atmosfera este completată de numeroase biserici, în principal din perioada bizantină (biserica Sfântul Ioan Botezătorul din secolul al XI-lea, Sfântul Ștefan din secolul al X-lea cu frumoase picturi murale din perioada renașterii naționale bulgare, precum și biserica). a lui Pantokrator). Cea mai veche biserică păstrată este Bazilica, care datează probabil din secolul 5. În centrul orașului se află Vechiul Palat Episcopal, care este, fără îndoială, unul dintre cele mai impresionante repere ale orașului. O moară de vânt unică din lemn se află la marginea orașului vechi. Muzeul de Arheologie cu vasta sa colecție de icoane și ceramică antică sau mănăstirea Sf. George. În apropierea portului sunt ziduri bine conservate, iar orașul are pavaj din Evul Mediu și Grecia și Roma antice. Străzile pietruite, îngrijite cu grijă, bisericile antice și casele cu cherestea din secolul al XIX-lea dau acestui oraș un farmec fără precedent. Vă puteți plimba aici ore întregi, admirând gama de obiecte de artizanat și aflați despre trecutul bogat. Iubitorii de istorie și arhitectură cu siguranță nu se vor plictisi aici. Veți găsi, de asemenea, magazine mici, piețe, pub-uri și un port. Există mai multe plaje aici. Cea mai interesantă plajă, South Beach, este situată în partea de sud a orașului. Lungimea sa este deosebit de interesantă și, dacă te uiți cu atenție, vei descoperi că se conectează lin la plajă, care se întinde până la Sunny Beach. Plaja este nisipoasă, cu o intrare treptată în mare, și oferă o gamă largă de activități sportive (fotbal, volei, jet ski, etc.). De-a lungul plajei de nisip de pe continent, la 2 km de centrul vechi, există un cartier nou. Apropierea Sunny Coast oferă posibilitatea de a folosi întreaga gamă de sport și divertisment și alte servicii și în această stațiune. Varietatea și combinația dintre istorie cu servicii moderne și o noapte de stat într-un restaurant pe o stâncă deasupra mării în vechiul Nessebar sunt motive pentru a vizita și a-ți petrece vacanța în acest loc magic.

Acest loc uluitor este perfect pentru romantici, iubitorii de viață de noapte, istorie, cultură și mâncare bună. Nessebarul nu trebuie ratat de oricine dorește să cunoască Bulgaria și obiceiurile ei.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
90 m2
Suprafață utilizabilă
79.2 m2
Balcon
Da
Piscină
6 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
940 m
Medic
20 m
Cafenea
310 m
Restaurant
20 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00