Nou și luxos 3 camere în cel mai prestigios complex, 2 locuri de parcare, Burgas

Burgas, Bulgaria – ID 11599
475,000 €
Arie 115 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 8/10
Mare 900 m
Taxă pentru servicii 1,150 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament de lux, echipat cu 3 dormitoare într-o clădire nouă în cel mai bun oraș pentru a trăi în Bulgaria- Burgas! Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament de lux cu 3 camere, cu o suprafață totală de 115 m2, situat la etajul opt al complexului Perla 8, în Burgas, Bulgaria.

Dispunere: hol, living cu chicinetă, sufragerie și șemineu, două dormitoare - unul cu baie proprie și dressing, celălalt cu baie cu toaletă și două balcoane. Apartamentul este nou, nefolosit și dotat cu mobilier și echipamente de calitate. Complexul a fost construit în 2023.

Apartamentul vine cu 2 locuri de parcare incluse și o cameră de depozitare de 4m2.

Complexul de lux "Perla 8" este unul dintre cele mai frumoase complexe rezidențiale închise din Burgas. Atmosfera urbană este perfect combinată aici cu oportunități de recreere și divertisment, deoarece complexul este situat la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Burgas și la aceeași distanță de coastă și de plajă. În imediata vecinătate se află Grădina Mării, cu promenade frumoase, locuri de relaxare, locuri de joacă, cafenele și restaurante.

În cadrul complexului sunt la dispoziția dumneavoastră și a oaspeților dumneavoastră: piscină, zone de relaxare, zonă de joacă pentru copii, parcare, cafenea, restaurant, supermarket, centru de fitness, coafor și cosmetică, sală de masaj, farmacie, cabinet medical, magazine, pază 24 de ore.

Proiectat și construit într-un stil arhitectural modern și în conformitate cu cele mai înalte standarde de construcție, complexul "Perla 8" oferă cu succes alegerea corectă a unei soluții rezonabile de investiție. Atmosfera neîngrădită din complex, combinată cu verdeața abundentă, garantează liniștea de neînlocuit a locuinței dumneavoastră ideale!

Doar aici veți avea șansa unică de a rămâne parte din diversitatea vieții orașului și de a vă păstra individualitatea și liniștea în viața de zi cu zi.

De ce să cumpărați un apartament în complexul VIP "Perla 8"

- Locație aproape de centrul orașului Burgas și de mare

- Arhitectură unică și facilități bune

- Construcție de înaltă calitate, luxoasă, cu materiale excelente

- Complex cu infrastructură independentă și multe servicii civice

- Companie de construcții cu o reputație impecabilă

Taxa de întreținere este de 1150€ pe an.

Ofertă excelentă, foarte recomandată!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Burgas este cel mai mare oraș din sud-estul Bulgariei și al doilea ca mărime de pe coasta bulgară a Mării Negre, iar cu o suprafață de 253,644 km² este, de asemenea, unul dintre cele mai mari din țară. Conform ultimului recensământ al INS, la 31 decembrie 2015, are 203.017 locuitori, ceea ce îl face al patrulea oraș ca mărime din țară. Mai multe rezervații naturale și zone protejate, satele antice și medievale, Marea Neagră și festivalurile anuale atrag numeroși turiști. Burgas, situat în cel mai vestic punct al Mării Negre, și-a dat numele golfului cu același nume, care este cel mai mare și mai populat de pe continentul bulgăresc al Mării Negre. Orașul este înconjurat de lacurile Burgas- Burgas, Atanasovsko și Mandrensko și de Marea Neagră la est.

Printre primii locuitori ai regiunii s-au numărat tracii, care în jurul secolului al VI-lea î.Hr. au creat o serie de așezări pe teritoriul actualului Burgas, împreună cu orașele din apropiere Apollonia, Mesembria, Anchialo. Clima din Burgas și din regiune este caracterizată ca fiind subtropicală umedă, cu influențe marine și continentale. Temperatura medie a aerului în timpul verii ajunge la 26,7 °C în iulie, iar temperaturile maxime zilnice de peste 20 °C se înregistrează până în noiembrie. Numărul mediu lunar de ore de soare este de 328,6 ore. O influență continentală este evidentă în timpul iernilor, dar iernile rămân mult mai blânde în comparație cu cele din interior, iar căderile de zăpadă sunt relativ rare. Dezvoltarea viitoare a orașului este legată de deschiderea Burgasului către mare și lacuri. În acest context, este discutat proiectul Super Burgas. Viitorul proiect privind ciclismul public, eliminarea traficului greu din partea centrală a orașului, restaurarea insulei Sfânta Anastasia și a podului, precum și reabilitarea centrului istoric, a fost deja implementat. În 2012, în Burgas au fost deschise două centre comerciale. Este planificată deschiderea unei săli de sport multifuncționale și a unei șosele asfaltate de coastă care să lege Burgas de noul cartier Kyosheto și de cartierul Sarafovo.

Numărul etajului
8
Numărul de etaje
10
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
115 m2
Suprafață utilizabilă
101.2 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00