Penthouse fabulos cu 3 dormitoare lângă plajă cu parcare, Pefkochori, Grecia

Pefkochori, Grecia – ID 11000
288,000 €
Arie 120 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 80 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Un Penthouse de lux fabulos vă va tăia respirația, situat în cea mai exclusivistă zonă din Pefkohori, cu o intimitate de neegalat și ideal pentru ca familia dvs. să se bucure de un lux de neegalat. Locație liniștită, inclusiv ape turcoaz pentru înot cu un rating de steag albastru!!! (80 m de plaja de nisip).

Design unic al casei cu împrejurimi naturale și utilizarea de materiale durabile. Trebuie acordată atenție finisajelor, mobilierului și designului arhitectural care este perfect pentru o destinație de vară pentru dvs. și oaspeții dvs. Cu o suprafață de 70 m2 și o terasă de 50 m2 pentru viața în aer liber cu grătar, casa oferă 2 dormitoare, 1 baie completă, o nouă bucătărie albă în stil bucătar și o zonă de living care este un concept deschis cu o ieșire pentru a continua viața privată în aer liber.

Pentru a vedea această proprietate imobiliară de excepție sau pentru a investi într-o proprietate pe malul oceanului, sunați-ne pentru o vizionare astăzi (este necesară o programare)

Dacă doriți informații suplimentare sau o vizionare a acestei proprietăți, nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
120 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
80 m
Medic
100 m
Cafenea
40 m
Restaurant
30 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
130 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00