Piscină comună, grătar, duplex cu vedere, Polychrono, Grecia

Polychrono, Grecia – ID 10392
160,000 €
Arie 51 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 450 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

În orașul înfloritor de la malul mării Polychrono, avem duplexul perfect ideal cu 2 etaje pentru a vă îndeplini visul de o viață cu acest complex în inima Kassandra, care este aproape gata și puteți deveni acum proprietarul reședinței dvs. de vară perfectă. Construit cu cele mai noi materiale de construcție și ecologic, complexul este un exemplu excelent de viață modernă. Duplexul cu două etaje este format dintr-un living, o bucătărie în stil bucătar, 2 băi, două dormitoare și o curte din spate. Fiecare proprietate are propriul loc de parcare. Există o piscină comună și o zonă de grătar. Această casă are 51,90 metri și va fi gata pentru 30/03/2024 .Ideal

pentru venituri din chirii sau pentru relaxarea dvs. de vară.

Ne ocupăm de managementul proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Polychrono este un oraș de coastă plin de viață, unde odată se afla orașul antic Napoli. Vestigiile excavate includ o acropolă pe un deal și o biserică creștină timpurie cu coloane de marmură. Un mic muzeu al folclorului expune textile, unelte și documente istorice. Moara, amplasată printre păduri și pini, dezvăluie modul în care era presat uleiul de măsline în trecut. Pot fi închiriate bărci și jet ski-uri, iar de-a lungul coastei există baruri și restaurante cu fructe de mare.

Polichrono se află la 95 km de Salonic, în partea de est a peninsulei Kassandra, pe locul unde se afla orașul antic Neapolis. Satul a fost numit după impresia colorată a numeroaselor flori care caracterizează peisajul (semnificație lingvistică abstractă: "multe culori"). Aproximativ 1050 de persoane locuiesc permanent în acest sat.

Turismul este principala sursă de venit a satului în timpul verii. Multe cafenele, restaurante, baruri, magazine, hoteluri și apartamente sunt situate pe promenada bine vizitată a plajei

Între mare și întreaga promenadă se află o plajă de nisip foarte curată, lungă de 7 km, care primește în fiecare an steagul albastru. Datorită poziției estice, zona garantează răsărituri de soare uimitoare.

În afara sezonului, locuitorii se ocupă în principal cu agricultura, prelucrarea măslinelor și producția de miere.

Centrul satului este decorat cu biserica Sfântul Atanasie (construită în 1912), patronul Polychron. Puțin mai departe, în piață, se află biserica mai veche "Nașterea lui Hristos" din 1863.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
51 m2
Suprafață utilizabilă
51.9 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Magazin
280 m
Medic
320 m
Cafenea
200 m
Restaurant
200 m
Bar
350 m
Școală/gradiniță
290 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00