renovat 3 camere într-o locație excelentă și la o scurtă plimbare de la mare, Burgas

Burgas, Bulgaria – ID 11703
185,000 €
Arie 107 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 81/5
Mare 1 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Ofer spre vânzare un apartament frumos și spațios cu trei camere în Burgas. Locația apartamentului este excelentă - la doar câțiva metri de bulevardul "Hristo Botev" și de strada principală "Aleksandrovska", într-o zonă liniștită și pașnică. Plaja și marea se află la 20 de minute de mers pe jos.

Apartamentul este situat la primul etaj și are următoarea dispunere: hol de intrare, living mare cu bucătărie și zonă de luat masa, două dormitoare, baie cu toaletă, două terase, dintre care una este închisă. Proprietatea a fost renovată îndelung, mobilată cu mobilier nou și echipamente electrice noi de înaltă calitate. Apartamentul impresionează printr-un design interior plăcut, este finisat cu produse din lemn de calitate și parchet, aparatele de aer condiționat Daikin sunt de clasă superioară.

Zona are o infrastructură bine dezvoltată, iar în imediata vecinătate veți găsi tot ce aveți nevoie: diverse magazine, restaurante, cafenele, supermarket, stații de autobuz convenabile, farmacie, bancă.

Avantajele proprietății:

Terasă

Locație:

într-un oraș mare

facilități locale

aeroport

Magazine, baruri, restaurante

Parc

Plajă

Centru spa

Școală

Grădiniță

Spital

Stație de autobuz

Proprietate fără taxă de întreținere!

Ofertă excelentă, recomandată!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Burgas este cel mai mare oraș din sud-estul Bulgariei și al doilea ca mărime de pe coasta bulgară a Mării Negre, iar cu o suprafață de 253,644 km² este, de asemenea, unul dintre cele mai mari din țară. Conform ultimului recensământ al INS, la 31 decembrie 2015, are 203.017 locuitori, ceea ce îl face al patrulea oraș ca mărime din țară. Mai multe rezervații naturale și zone protejate, satele antice și medievale, Marea Neagră și festivalurile anuale atrag numeroși turiști. Burgas, situat în cel mai vestic punct al Mării Negre, și-a dat numele golfului cu același nume, care este cel mai mare și mai populat de pe continentul bulgăresc al Mării Negre. Orașul este înconjurat de lacurile Burgas- Burgas, Atanasovsko și Mandrensko și de Marea Neagră la est.

Printre primii locuitori ai regiunii s-au numărat tracii, care în jurul secolului al VI-lea î.Hr. au creat o serie de așezări pe teritoriul actualului Burgas, împreună cu orașele din apropiere Apollonia, Mesembria, Anchialo. Clima din Burgas și din regiune este caracterizată ca fiind subtropicală umedă, cu influențe marine și continentale. Temperatura medie a aerului în timpul verii ajunge la 26,7 °C în iulie, iar temperaturile maxime zilnice de peste 20 °C se înregistrează până în noiembrie. Numărul mediu lunar de ore de soare este de 328,6 ore. O influență continentală este evidentă în timpul iernilor, dar iernile rămân mult mai blânde în comparație cu cele din interior, iar căderile de zăpadă sunt relativ rare. Dezvoltarea viitoare a orașului este legată de deschiderea Burgasului către mare și lacuri. În acest context, este discutat proiectul Super Burgas. Viitorul proiect privind ciclismul public, eliminarea traficului greu din partea centrală a orașului, restaurarea insulei Sfânta Anastasia și a podului, precum și reabilitarea centrului istoric, a fost deja implementat. În 2012, în Burgas au fost deschise două centre comerciale. Este planificată deschiderea unei săli de sport multifuncționale și a unei șosele asfaltate de coastă care să lege Burgas de noul cartier Kyosheto și de cartierul Sarafovo.

Numărul etajului
81
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
107 m2
Suprafață utilizabilă
94.16 m2
Balcon
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00