Restaurant funcțional și complet echipat la o scurtă plimbare de la mare, Kiten

Kiten, Bulgaria – ID 10395
330,000 €
Arie 245 m2
Mare 135 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un restaurant complet echipat și funcțional, cu o suprafață totală de 245,39 m2 în centrul orașului Kiten, într-o clădire de tip boutique, în apropiere de plaja de sud și de mare. Restaurantul are 60 de locuri în interior și 40 de locuri în aer liber în grădina de vară.

Există o bucătărie mare adiacentă, complet echipată pentru toate cerințele (ventilație profesională, cuptor cu convecție, cuptor de pizza și o cameră de depozitare cu două intrări). Restaurantul este dotat cu electricitate, internet, apă, deșeuri și este licențiat corespunzător. Nu există o taxă anuală de întreținere. Cumpărarea unui restaurant în Kiten, aproape de plaja de sud și de centrul orașului, are multe avantaje ca investiție pe termen lung:

1. Destinație turistică.

Kiten, mai ales în timpul lunilor de vară. Restaurantul poate atrage turiștii care caută mâncare și divertisment într-o locație convenabilă, la distanță de mare și de atracțiile turistice.

2. Proximitatea față de plajă,

3. Își mărește vizibilitatea și

accesibilitate pentru localnici și turiști care doresc să experimenteze atmosfera zonei urbane.

4. Combinația dintre proximitatea față de mare și centrul orașului oferă posibilitatea de a oferi o varietate de meniuri care includ atât delicatese din fructe de mare, cât și delicatese tradiționale bulgare

bucătăria tradițională bulgară. Aceasta este o condiție prealabilă pentru o gamă largă de vizitatori.

5. Turism în creștere.

6. Potențial de creștere pe termen lung: dacă investiția este bine gestionată și oferă servicii de calitate, restaurantul va deveni o afacere de succes cu potențial de creștere și profit pe termen lung.

Ofertă excelentă! Recomandată!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, oferim o cantitate de neegalat de proprietăți imobiliare de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Kiten este un mic oraș de la malul mării situat în apropiere de Primorska, la aproximativ 60 km sud de Burgas. Are o climă excepțional de sănătoasă și o natură frumoasă, datorită combinației dintre păduri și mare. Fostul sat de pescari a devenit o stațiune balneară populară. Plajele vaste de nisip cu o intrare ușoară în mare alternează cu stânci stâncoase. Kiten Bay este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din sudul Mării Negre. Plaja oferă o gamă largă de sporturi nautice și atracții. În port există un club de iahturi și sunt organizate școli de scufundări. Stațiunea este potrivită pentru pasionații de navigație și pescuit. Estuarul râului Karakarac, care se varsă în mare, este un paradis al pescarilor. În oraș există numeroase cafenele, restaurante, baruri și magazine.

Arie
245 m2
Teren
245.39 m2
Suprafață utilizabilă
191.61 m2
Suprafață construită
245.39 m2
Magazin
120 m
Medic
240 m
Cafenea
150 m
Restaurant
20 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
70 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00