Rijeka, Zamet, apartament la parter

Rijeka, Zamet, Croația – ID 10820
160,000 €
Arie 75 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 3 500 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Apartament la parterul unei clădiri de apartamente mai mici, mai vechi, dar întreținute pe Zamet. Două camere, bucătărie, living, baie, hol. Încălzire clasică. Necesită renovare.

Grădină comună mare cu o cabană din lemn, terasă și grădină.

Locația excelentă, stradă liniștită și aproape de toate facilitățile de pe Zamet face ca apartamentul să fie atractiv pentru viața de familie și persoane cu copii și animale de companie.

Al treilea oraș ca mărime din Croația și cel mai important port al țării atrage turiștii cu istoria sa bogată și colorată și servește ca punct de plecare pentru întreaga zonă a Golfului Kvarner și Istria. Rijeka a cunoscut numeroase influențe de-a lungul istoriei, de la cele italiene, la cele maghiare și balcanice, de unde și diversitatea centrului său istoric. Vă veți plimba pe străduțe romantice înguste, veți vedea Catedrala barocă Sfântul Vitus și alte biserici, veți încerca diferite bucătării europene în numeroase restaurante și veți admira nave mari de-a lungul coastei... Iubitorii de muzee și galerii, a căror concentrație este mare în Rijeka, vor găsi, de asemenea, ceva de care să se bucure. În plus, orașul este situat într-o zonă fotogenică, construită în pante abrupte, ceea ce înseamnă priveliști uluitoare asupra mării, portului și dealurilor din jur.

Rijeka în sine nu este chiar o stațiune de vacanță în care să vă petreceți o săptămână din vacanța la mare, dar merită cu siguranță o oprire în drumul spre destinația dumneavoastră - fie că este vorba de Istria, de insula Krk sau mai la sud de-a lungul coastei croate. Cele mai apropiate stațiuni sunt orașul balnear Opatija, aflat la 13 km, sau insula Krk, aflată la 30 km.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
75 m2
Suprafață utilizabilă
73 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
40 m
Medic
70 m
Cafenea
90 m
Restaurant
70 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
150 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00