Spațioase 3 camere aproape de plajă, cu o taxă de întreținere redusă, Kranevo

Kranevo, Bulgaria – ID 11021
91,900 €
Arie 77 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 7 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament elegant cu trei dormitoare în complexul închis Atrium din satul Kranevo, Bulgaria. Pe suprafața totală de 77,46 m2 și suprafața construită de 69,48 m2 se află: hol de intrare 4,74 m2, living spațios cu chicinetă 23,49 m2, dormitor mare 12,46 m2, terasă 9,20 m2 cu intrare din living și dormitor principal, dormitor mai mic 10,32 m2, baie și toaletă 2,84 m2.

Apartamentul este situat la etajul al doilea al complexului închis Atrium. Expunerea apartamentului este sud-est, ceea ce îl face foarte plăcut și luminos. Este oferit complet mobilat și echipat cu tot ce este necesar pentru un sejur confortabil și pentru o viață pe tot parcursul anului. Camerele sunt neîncăpătoare, spațioase și mobilate confortabil. Apartamentul este încălzit prin aer condiționat. Podelele din camere sunt din teracotă. Clădirea în sine este din cărămidă, cu izolație exterioară. Spațiile comune sunt într-o stare bine întreținută. Clădirea are cinci etaje, cu lift și acces controlat. Complexul vă oferă dumneavoastră și oaspeților dumneavoastră: piscină, zonă de relaxare și curte amenajată estetic, parcare comună, grădini amenajate și zone verzi și o zonă separată de grătar.

Taxa de întreținere este de 7 €/m2 pe an.

Complexul este situat într-o zonă relativ liniștită, aproape de centrul orașului Kranevo. Distanța până la mare și la plajă este de aproximativ 0,5 km. În apropiere se află centre sportive, băi termale, piscină și patinoar. Un loc minunat pentru a vă relaxa pe una dintre cele mai curate plaje de pe coasta bulgară.

Noi, la MY PROPERTY U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Kranevo este situat pe coasta de nord a Mării Negre din Bulgaria. Se află la aproximativ 30 km de aeroportul din Varna. Există aproximativ 1000 de rezidenți permanenți. În Kranevo puteți vizita o gamă largă de restaurante, atracții, magazine, baruri și discoteci. În Kranevo există o plajă frumoasă, lungă și nisipoasă, cu o intrare treptată în mare. Este posibil să vă plimbați de-a lungul coastei până la Albena, care se află la aproximativ 3 km distanță.

La 3 km sud de stațiune se află Capul Ekrene, pe care se află un far, vizibil de pe drumul Varna-Balchik. Între Kranevo și Albena se află rezervația "Baltata", cu o pădure veche de peste 60 de ani, unde pot fi văzute unele specii protejate de plante și animale.

La 16 km nord de stațiune se află orașul Balchik, unde se află faimoasa grădină botanică și palatul Reginei Maria, iar la 25 km sud - orașul Varna.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
77 m2
Suprafață utilizabilă
69.48 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
190 m
Medic
190 m
Cafenea
220 m
Restaurant
70 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
240 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00