Spațioase 3 camere, minunat complex 3 Munți, Razlog

Bansko, Bulgaria – ID 11002
72,000 €
Arie 100 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Sârtie 7 000 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Preț de chilipir! Oferim spre vânzare apartament cu 3 camere în complexul 3 Mountains, în apropiere de celebra stațiune de schi Bansko. Complexul este situat la 7 km de pârtiile de schi din Bansko, fiind disponibil un serviciu de transfer către pârtiile de schi de mai multe ori pe zi. Dispunere: hol, chicinetă, living, două dormitoare, baie cu toaletă, balcon imens cu vedere frumoasă la munte. Apartamentul are o suprafață totală de 100 m2 și este situat la al treilea și ultimul etaj. Prețul include mobilier și echipamente. Preț de top!

Complexul include o zonă de recreere cu două etaje, care include o piscină cu apă minerală, zonă de relaxare, saună clasică, saună cu sare, duș de șoc, baie de aburi și duș de aventură

Diverse masaje, terapii SPA și drenaj limfatic.

Restaurantul Hotelului "3 Mountains", cu o capacitate de 120 de locuri și mâncăruri delicioase, este potrivit pentru evenimente corporative și petreceri private. Barul din hol are un șemineu deschis și oferă o gamă largă de băuturi, gustări și înghețată. Hotelul oferă un serviciu de transfer către și de la pârtii de mai multe ori pe zi.

Hotelul "3 Mountains" este situat în apropiere de Bansko - cea mai renumită stațiune de schi din Bulgaria și lângă terenul de golf construit recent de Ian Woosnam, precum și lângă pârtiile de schi Kulinotto. Motivul. Complexul este situat:

2 km de terenul de golf;

la 7 km de Bansko și de teleschiuri;

la 140 km de aeroportul din Sofia;

200 km de coasta Greciei.

Complexul este deschis tot timpul anului.

Taxa de întreținere este de 10 € pe m2 pe an.

Puțin mai multe despre Bansko:

Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale în care se întâlnesc trei munți - Pirin, Rodopi și Rila.

Pe de o parte - Rodopi, pe de altă parte - Rila - cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe de altă parte - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic al regiunii.

Este situat la 161 km. sud de aeroportul din Sofia și la 56 km. sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară, deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. 6 km de Bansko se află izvoare minerale calde.

Pentru că în Bansko există de toate!

Drumeții de iarnă

Potrivit unui sondaj european privind stațiunile de schi din Europa, Bansko este una dintre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii cu o lungime cuprinsă între 51 și 100 km, Bansko se află pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie din cele 400 analizate. Bansko oferă 75 km de pârtii îngrijite profesional și întreținute în mod fiabil, o școală de schi bună și un magazin de schi la dispoziția schiorilor și snowboarderilor.

27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate îi transportă pe oaspeți rapid și confortabil către pârtii, care sunt perfect îngrijite cu echipamente impecabile.

Zona de schi are un total de 17 pârtii marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei de schi, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt dotați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul pe timp de noapte.

Numărul total de teleschiuri este de 23 - șapte locuri, dintre care două sunt noi, șase teleschiuri și zece teleschiuri pentru copii. Există un carusel mobil, lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Ce oferă agenția noastră:

- Numai cu noi Tur virtual 3D

- Tur video gratuit în timp real

- Consultație gratuită

- Protecție juridică garantată

- Posibilitatea de a cumpăra de la distanță (redactare gratuită a împuternicirii)

- Servicii complete după tranzacție (înregistrare fiscală, schimbarea energiei electrice și a apei)

Vă așteptăm cu drag!

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
88 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
3 km
Medic
3 km
Cafenea
3 km
Restaurant
2 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00