Spațios 1 cameră, Nisipurile de Aur, complexul Iglika 2, la 200m de plajă

Golden Sands, Bulgaria – ID 11395
59,000 €
Arie 53 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 480 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Complet mobilat și gata să se mute sau să închirieze apartament cu 1 dormitor în inima stațiunii și la 200m de plajă, Nisipurile de Aur! Suprafața totală a apartamentului este de 53,83m2, este situat la etajul 1 și are următoarea dispunere- hol, living cu bucătărie și zonă de odihnă, baie cu WC, balcon. Prețul include mobilier și echipamente. Locație excelentă într-una dintre cele mai vizitate stațiuni de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, se află la 18 km de Varna, 10 km de Albena și 20 km de Balchik. În apropierea apartamentului se află zona comercială Golden Sands, cu multe magazine, restaurante, discoteci și un oficiu poștal. Complexul este situat într-un loc liniștit, cu multă verdeață, iar ferestrele apartamentului au vedere spre parc, ceea ce garantează umbră și liniște. La câteva minute de mers pe jos ( 200 de metri) se află o plajă frumoasă și promenada principală spre centrul stațiunii. Complexul dispune de spații verzi perfect întreținute, zone de relaxare, pază 24h, parcare. În apropiere de toate facilitățile, stație de transport public, parc frumos. Taxa de întreținere este de 480€ pe an.

Ideal pentru a locui pe tot parcursul anului sau pentru închiriere.

Complexul rezidențial "Iglika 2" este format din 5 clădiri moderne, fiecare cu șase etaje. Toate apartamentele sunt deservite de o recepție comună, dar fiecare clădire are propriul hol și lift. Designul arhitectural al clădirii creează o atmosferă liniștită și confortabilă, unde vă puteți bucura de peisajul uimitor din jurul clădirilor și puteți avea o vacanță de neuitat. Clădirea respectă standardele moderne de calitate a construcției, fațada este finisată cu piatră naturală, iar zonele comune sunt luxoase și bine întreținute. Stațiunea în sine oferă oaspeților și turiștilor condiții excelente pentru sport și recreere.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
53 m2
Suprafață utilizabilă
47 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
220 m
Medic
2 km
Cafenea
160 m
Restaurant
160 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
540 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00