Spatios 3 dormitoare, cu loc de parcare, in Aquamarine, Byala

Byala, Bulgaria – ID 11183
77,000 €
Arie 95 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 900 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament spatios cu 3 camere, suprafata construita a apartamentului este de 79 m2, totalul este de 95 m2. Apartamentul este situat la etajul doi din șase etaje. Amenajare: hol de intrare, living cu chicinetă și sufragerie, 2 dormitoare, 2 băi cu WC și balcon. De la ferestre și balcon se poate vedea marea și teritoriul interior al complexului. Apartamentul include un loc de parcare in garaj inchis la etajul inferior al blocului. Apartamentul este complet mobilat si utilat cu tot ce ai nevoie, gata de mutat imediat. Complexul Aquamarin a fost dat in functiune in anul 2009 si ofera rezidentilor sai urmatoarele facilitati: gratar, loc de joaca pentru copii, garaj subteran, lift. Complexul este situat la câțiva pași de centrul orașului. Există un magazin alimentar pe tot parcursul anului și o biserică în imediata apropiere a campusului. Distanța până la mare este de 900 de metri. Taxa de întreținere este de 4 EUR/m2 pe an. Apartamentul este o optiune foarte buna pentru o vacanta linistita in familie sau pentru a trai pe tot parcursul anului, chiar si pentru inchiriere!

Pret foarte bun! Iti recomandam!

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare între două aeroporturi internaționale - 50 km de aeroportul Varna și 60 km de aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru a trăi pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Coasta se caracterizeaza printr-o combinatie de intrauri maritime, o plaja cu o lungime de peste 6 km, dune de nisip si roci albe pitoresti. Byala este, de asemenea, renumită pentru centrul său de vinificație.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
95 m2
Suprafață utilizabilă
79 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
330 m
Medic
220 m
Cafenea
5 km
Restaurant
80 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
90 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00