Teren frumos cu autorizație de construcție în primul rând la mare

Sveti Filip i Jakov, Croația – ID 12045
454,740 €
Arie 2332 m2
Mare 20 m
Sezon Sezon de vară

Teren frumos de vânzare în primul rând la mare în St. Peter. Terenul oferă o priveliște magnifică asupra mării și a faimoasei insule croate în formă de inimă Galesnjak!

Terenul are o suprafață de 2332 m2. Terenul are o lungime de 121,87 m și o lățime de 25,83 m în partea de sus.

Pentru vilă este în curs de obținere o autorizație de construcție pentru a face posibilă construcția într-un timp scurt.

Prețul de 195 € / m2 este extrem de atractiv pentru un teren în primul rând la mare, mai ales având în vedere că acesta conține o autorizație de construcție.

Vila este concepută ca o casă semidecomandată.

La parterul fiecărei clădiri se află un living spațios cu bucătărie și zonă de luat masa, intrare, grup sanitar, terasă acoperită în față și în spate. Ambele terase au posibilitatea de a amenaja o bucătărie de vară cu grătar. În fața teraselor se află o piscină separată, cu o vedere frumoasă la mare.

Scara duce la primul etaj, unde se află două dormitoare, fiecare cu baie proprie și ieșire la terasă. Fiecare clădire are garaj propriu.

De la aeroportul Zadar și Zemunik, proprietatea se află la doar 20 km. Se află la 17 km de portul Gaženica, la 10 km de Marina Dalmacija și la 13 km de autostradă. Orașul și portul Biograd na Moru se află la 9 km sud de acest teren, pe o mică peninsulă și pe continent. Micul oraș pitoresc Sveti Filip i Jakov este situat pe malul Mării Pasman, între Zadar și Biograd, și se află la doar 4 km de continent.

Sveti Petar na Moru este un mic și frumos loc turistic, situat în inima Dalmației, în apropiere de Zadar. Locul este renumit pentru fostele sale case de vară și parcuri ale nobililor din Zadar. Printre altele, este atractiv datorită posibilității de a se angaja în diverse activități sportive pe uscat și pe mare.

Apropierea de insulele Kornati, spre care se organizează excursii, îi conferă, de asemenea, un farmec aparte. Pitorescul canal Pasman, cu o serie de insule mici, protejează Sveti Petar na Moru de vânturile puternice dinspre mare, ceea ce reprezintă un avantaj pentru înotători și amatori de plimbări cu barca. În imediata vecinătate se află Lacul Vrana, cel mai mare lac din Croația, bogat în pești de apă dulce.

Vedere la mare
Da
Arie
2332 m2
Suprafață construită
800 m2
Magazin
4 km
Medic
4 km
Cafenea
220 m
Restaurant
140 m
Bar
200 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00