Urban 2 camere cu vedere la mare, terasă spațioasă, dressing, Balchik

Balčik , Bulgaria – ID 11230
70,900 €
Arie 88 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/5
Mare 800 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un confortabil și complet echipat 2 camere cu vedere la mare în Balchik, Bulgaria. Pe o suprafață totală de 88,11 m2 există:

- cameră de zi spațioasă de 16,38 m2 și ieșire la terasa acoperită cu geamuri cu vedere la mare;

- terasă acoperită, vitrată și spațioasă, cu vedere la mare, de 5,10 m2;

- bucătărie confortabilă și sufragerie de 12,78 m2;

- terasă acoperită și vitrată, echipată ca bucătărie suplimentară 6,81 m2;

- dormitor elegant și funcțional echipat 18,71 m2;

- dressing 2,90 m2;

- hol lung și spațios 8,21 m2;

- baie separată 1,94 m2

- toaletă separată 1,33 m2;

- pivniță 6,90 m2.

Apartamentul este situat la etajul cinci al unui bloc de panouri cu cinci etaje, fără lift, cu acces controlat. Expunerea este sud-est, ceea ce îl face cald și luminos. Se oferă complet mobilat și dotat cu tot ce aveți nevoie pentru locuit și investiții.

Camerele apartamentului nu sunt pasagere, sunt luminoase, spațioase, elegante și mobilate confortabil. În dormitor sunt instalate două vitrine cu comode încorporate, ceea ce permite utilizarea practică a spațiului și arată foarte modern și estetic. Bucătărie cu chicinetă, construită în mod funcțional și confortabil de utilizat. Dispunerea, mobilitatea și combinația de culori fac apartamentul foarte atractiv. Există un proiect 3D pentru construirea unei noi băi moderne. A fost achiziționat un sistem de duș, dulap de lavoar cu oglindă, dulap inferior, gresie, faianță, ventilator cu sifon, două uși din PVC. Pentru toaletă au fost achiziționate gresie și faianță.

Apartamentul este încălzit de trei aparate de aer condiționat, există încălzire prin pardoseală în hol. De asemenea, sunt instalate radiatoare cu posibilitatea de încălzire locală.

Construcția proprietății a fost finalizată folosind materiale de înaltă calitate, au fost montate rame noi de ferestre din PVC. Pardoselile din camere sunt laminate, iar în alte încăperi teracotă. Este realizată izolația interioară. Acoperișul clădirii în sine este solid, are o pernă de aer. Acoperiș dublu izolat separat pe terase. Apartamentul are, de asemenea, o pivniță. Zonele comune sunt foarte bine întreținute. Clădirea are parcare publică unde puteți parca oricând.

Proprietatea este situată în partea superioară a orașului Balchik - o locație liniștită și pașnică, cu acces rapid și ușor la orice parte a orașului. Doar 15 minute de mers pe jos până la mare și coastă. În apropiere se află: stații de transport public, benzinărie, magazine și restaurante, farmacii, școală, grădiniță, sală de sport, biserică. Grădina botanică Balchik se află la aproximativ 15 minute de mers pe jos. În apropiere se află un teren mare de sport multifuncțional nou construit pentru volei și baschet, care face parte din complexul sportiv propus.

Apartamentul este potrivit atât pentru locuit, cât și pentru investiții. Acest lucru îl face deosebit de atractiv.

Ofertă excelentă, foarte recomandată!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Cea mai nordică stațiune balneară majoră din Bulgaria, Balchik, este o stațiune foarte frumoasă, situată deasupra unui golf larg. Clădirile se află pe dealurile de deasupra mării și se grupează în jurul a trei piețe mici, conectate de o stradă principală verticală. Orașul în sine și împrejurimile sale sunt foarte pitorești datorită stâncilor de calcar și formațiunilor stâncoase de deasupra orașului. Balchik este un loc mai ieftin în comparație cu Albena și Nisipurile de Aur din apropiere, deoarece aici sunt mulți localnici. Este un oraș bulgăresc normal, nu o stațiune turistică în toată regula. Chiar și poetul roman Ovidiu i-a admirat frumusețea și l-a numit Orașul Alb. Această caracteristică este valabilă și astăzi, datorită numeroaselor case construite din piatră albă și a rocilor unice de gresie "albă" între care este situat orașul. Balchik este puțin afectat de turismul internațional și păstrează încă atmosfera unui oraș-port la Marea Neagră.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
88 m2
Suprafață utilizabilă
77.54 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
70 m
Medic
320 m
Cafenea
100 m
Restaurant
10 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
320 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00