Vilă de familie în apropiere de Poreč

Poreč, Croația – ID 12050
830,000 €
Arie 1750 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Această vilă modernă oferă o suprafață totală de 250,94 m2 și un teren mare de 1527 m2. Este situată la doar 10 minute (15 km) de mers pe jos de mare și de o frumoasă plajă naturală amenajată și la 10 minute (20 km) cu mașina de centrul orașului Poreč. Casa are parter și primul etaj cu un total de 3 dormitoare, bucătărie, living, 3 băi, toaletă, debara și dressing.

Această proprietate de lux este dotată cu parcare privată, terasă, piscină, bucătărie de vară, sistem de alarmă, șemineu, încălzire centrală și încălzire prin pardoseală.

La o distanță de 1000 m veți găsi un magazin și un restaurant, la 2000 m o piață, la 6000 m un medic și o farmacie, aeroportul Pula 30 km, aeroportul Portorož 30 km, portul de agrement 20 000 m și autostrada 7 km.

Poreč este una dintre cele mai vizitate stațiuni nu numai din Istria, ci și de pe întreaga coastă adriatică. Cu o mare valoare istorică și o ofertă bogată de activități și obiective turistice, inclusiv o frumoasă promenadă de coastă cu palmieri și flori, restaurante, cluburi și baruri excelente, Poreč este un loc ideal pentru a vă petrece vacanța. Orașul este cunoscut și pentru plajele sale fantastice, înconjurate de vegetație luxuriantă și de o mare cristalină.

Poreč este un oraș mic, dar este una dintre cele mai vizitate stațiuni nu doar din Istria, ci de pe întreaga coastă adriatică, inclusiv de către turiștii cehi. Prin numărul său de vizitatori, împreună cu Rovinj, este unul dintre cele mai vizitate orașe din Croația, precum Zagreb sau Dubrovnik. Cu toate acestea, Poreč are o poziție privilegiată în rândul acestora - aici oamenii rămân pentru o perioadă mult mai lungă de timp, adică nu vin aici doar pentru o excursie, ci de obicei își petrec aici întreaga vacanță, nu doar vacanța în familie.

Poreč, un oraș plin de viață de 17.000 de locuitori, cu un port, este, de asemenea, cea mai mare stațiune de pe coasta Istriei de Vest, în partea centrală a căreia se află, între stațiunile Funtana și Novigrad. Inițial o așezare romană, aflată acum în al doilea mileniu, se mândrește cu un centru istoric frumos, cu rămășițele templelor antice și cu o serie de monumente, dominate de Bazilica Sfântul Eufrasie, cu clopotnița sa ascuțită și interiorul pictat. Dar istoria bogată nu este, cu siguranță, singurul lucru pe care Poreč îl are de oferit. Orașul are o frumoasă promenadă de coastă cu palmieri, flori plantate și parcuri, restaurante excelente, cluburi și baruri, inclusiv discoteci, și o gamă largă de locuri de cazare, de la hoteluri la campinguri. Litoralul fantastic de aici este plin de plaje, vegetație luxuriantă condusă de păduri de pini și priveliști uluitoare ale mării cristaline, care se joacă cu toate culorile albastrului mării.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
1750 m2
Teren
1527 m2
Suprafață utilizabilă
251 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
120 m2
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
560 m
Cafenea
1 km
Restaurant
280 m
Bar
1 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00