Vilă de lux la doar 190 de metri de mare, cu piscină și terasă pe acoperiș, în Vodice, Srima,

Vodice Srima, Croația – ID 11756
665,000 €
Arie 350 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 319 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare o vilă mobilată și echipată luxos, cu piscină, grădină și terasă pe acoperiș, situată într-o locație liniștită din Srima, la doar 190 de metri de mare.

Această casă cu două etaje, marcată ca S1, oferă o suprafață utilă totală de 188,68 m2 și este compusă din trei etaje: parter, etajul 1 și etajul 2. Unul dintre principalele avantaje ale acestei proprietăți este accentul pus pe intimitate și atenția acordată detaliilor, atât estetice, cât și tehnico-funcționale. Dispunerea pe trei etaje asigură zone clar definite: o zonă de locuit la parter, o zonă de dormit la etajul 1 și o terasă pe acoperiș, ideală pentru odihnă și relaxare. Parterul casei găzduiește un living spațios cu bucătărie și sufragerie, care duce la o terasă acoperită cu piscină și o grădină amenajată de 153 m2. Există, de asemenea, o loggie de intrare, un hol, o toaletă și o cameră de depozitare. O scară interioară duce la primul etaj, unde se află trei dormitoare, două băi și o loggie mare. La etajul al doilea există o terasă pe acoperiș de 60,27 m2 cu o bucătărie de vară și o cămară. Terasa este acoperită de o pergolă din lemn și este dotată cu un jacuzzi, oferind o vedere magnifică la mare. Casa dispune de două locuri de parcare cu o suprafață totală de 25 m2.

Casa a fost construită cu materiale de cea mai bună calitate și în conformitate cu cele mai recente standarde de construcție. Facilitățile includ uși de securitate, lift ALU și pereți glisanți cu jaluzele acționate electric, plase de țânțari, garduri de sticlă, încălzire electrică prin pardoseală în băi, bucătărie, living și sufragerie, aer condiționat și conexiune TV/SAT în toate camerele. Apa caldă este asigurată de un singur cazan amplasat în debara, iar infrastructura pentru supraveghere video cu două camere exterioare este asigurată. Scările sunt elegante și moderne, construcție din oțel în consolă (plutitoare) cu panouri din lemn și balustrade din bare de oțel de culoare antracit. La exterior găsim o piscină de 6,4 m x 3,7 m cu echipamente, acoperită cu plăci ceramice și iluminat. Zona înconjurătoare și parcarea sunt pavate cu pavaj din beton.

Proprietatea este complet mobilată și decorată cu atenție la detalii - gata de a fi ocupată imediat.

Vodice este un oraș turistic foarte animat, cu o mulțime de restaurante, magazine și cafenele. Se află chiar în centrul coastei croate, la 12 km de orașul Sibenik. Vodice este înconjurat de păduri de pini și podgorii. Vodice are aproximativ 9 000 de locuitori. Clima mediteraneană din Vodice înseamnă că vara temperatura este cuprinsă între 26 și 30 de grade, iar iar iarna între 5 și 10 grade. Fie că este vorba de relaxare pe plajă, de explorarea frumuseților naturale sau de istorie și cultură, Vodice și împrejurimile sale au ceva de oferit tuturor. Puteți petrece o zi întreagă (sau chiar o seară) pe plaja Plava plaža (Plava înseamnă albastru), lungă de 4 km. Plaja a fost distinsă cu steagul albastru. A meritat acest premiu pentru curățenia mării și pentru curățenia sa. De-a lungul plajei crește o frumoasă pădure de pini, în care se află restaurante și baruri. Pinii oferă adăpost de soarele puternic de la amiază. Aici există, de asemenea, o școală de scufundări.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
350 m2
Teren
200 m2
Suprafață utilizabilă
188.68 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
60 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00