Vilă modernă cu piscină în Privlace - locul perfect pentru relaxare și distracție

Privlaka, Croația – ID 11739
620,000 €
Arie 573 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 1 200 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Această frumoasă vilă modernă cu piscină este situată în Privlace și a fost concepută ca un loc de relaxare și divertisment. Este o alegere excelentă pentru locuire permanentă, închiriere și ca o casă de weekend, deoarece locația sa geografică convenabilă o face un punct de plecare excelent pentru a vizita alte orașe dalmate (Zadar - 18 km, Nin - 4 km) și atracții turistice (Sabunike - 1,5 km, Petrcane - 8 km), precum și insulele din apropiere (Vir - 4 km, Pag - 32 km).

Vila este situată într-un mediu liniștit, la doar 1,2 km de mare și la 1 km de centrul orașului Privlaka. Ea oferă o bucătărie, o sală de mese și un living deschis spațios, cu o vedere minunată la terasă și la piscină. Există, de asemenea, trei dormitoare cu baie proprie (3 băi în total), o toaletă separată și o cămară. Există aer condiționat în toate dormitoarele și în camera de zi.

Terasa în aer liber și piscina se conectează cu ușurință la bucătăria de vară și la zona de luat masa, ceea ce o face ideală pentru grătare și relaxare în aer liber.

Proprietatea este împrejmuită și are acces la electricitate și apă curentă.

Construcția vilei a început în septembrie 2023, iar finalizarea este programată pentru iulie 2024. Dacă vila este vândută în timpul fazei de construcție, cumpărătorul are opțiunea de a alege parchetul și obiectele sanitare la un nivel de preț convenit. Condițiile de plată actuale includ plata a 50% pentru viitorul contract de achiziție și 50% la primirea autorizației de ocupare la finalizarea construcției.

Privlaka este un mic oraș pescăresc și turistic la doar 15 minute de mers cu mașina de orașul Zadar, situat pe o peninsulă vastă de nisip între orașul regal Nin și insula Vir. Marea limpede și golfurile lungi și puțin adânci de nisip sunt perfecte pentru o relaxare completă. Localitatea oferă toate facilitățile necesare pentru o viață plăcută și de calitate: magazine, restaurante, oficiu poștal, clinică. Iubitorii de sport și recreere care doresc să încerce navigația sau surfingul își vor găsi colțul de paradis în localitățile din jur. Tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie liniștită și relaxantă în stil mediteranean se găsește aici.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
573 m2
Teren
420 m2
Suprafață utilizabilă
138 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
70 m2
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
3 km
Cafenea
2 km
Restaurant
1 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00