Vila noua cu piscina, 2. vârste la mare, vedere la mare, Novigrad

Novigrad, Croația – ID 10265
1,590,000 €
Arie 950 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 60 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

O vilă frumoasă cu piscină în al 2-lea rând lângă mare în Novigrad este de vânzare. Distanta fata de mare este de doar 60 m iar vederea la mare este extrem de frumoasa. Proprietatea este în construcție, iar data planificată de mutare este iarna 2024.

Casa este formata dintr-un parter si un etaj. La parter se afla un hol, baie, bucatarie cu sufragerie si living si 2 terase acoperite. Suprafata parterului este de 147,60 mp. Mai mult, la primul etaj se afla un hol, trei dormitoare fiecare cu baie proprie si 2 terase acoperite. Suprafața etajului 1 este de 131,59 m2.

Suprafata totala a casei este de 279,19 m2. Suprafata terenului este de 780 mp. In curte sunt doua locuri de parcare. Piscina are 31,50 m2.

Este posibil să cumpărați întregul teren, inclusiv primul rând la mare, iar apoi suprafața terenului ar fi de 1876 m2.

Distanța de la centrul orașului Novigrad este de 800 m.

Este posibil să se înțeleagă cu vânzătorul asupra echipamentului casei.

Constructii blocuri de caramida termica. Izolatie termica fatada 10 cm polistiren. Pardoseala este formată din gresie. Incalzire electrica in pardoseala in toata casa. De asemenea, aer conditionat in living si in fiecare dormitor. Gradina cu irigatii. Gratar inclus.

Piscina cu incalzire si ceramica.

Certificatul energetic preconizat al proprietății este A.

Novigrad este un mic oraș de pescuit și turistic situat într-unul dintre cele mai frumoase cadru natural din această parte a Croației. Este situat pe malul Mării Novigrad. Este un oraș istoric dalmat, lângă un golf frumos, înconjurat de un peisaj rural fermecător. În apropiere există 4 parcuri naționale: Paklenica, Lacurile Plitvice, Kornati și Krka. Se întinde până la Zadar, una dintre cele mai populare destinații turistice, centrul cultural, economic, de transport și administrativ al Dalmației de Nord, care este la doar 26 km distanță.

Suntem o agentie imobiliara cu multi ani de experienta. Vă vom oferi sfaturi profesionale și corecte cu privire la selecție. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. este fără griji și fără griji. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările.

Pentru mai multe oferte interesante și actuale, consultați site-ul nostru.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
950 m2
Teren
780 m2
Suprafață utilizabilă
279.19 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
145 m2
Parcare
Da
Magazin
5 km
Medic
6 km
Cafenea
730 m
Restaurant
780 m
Bar
750 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00