Vila Royal 3+1 Twin în Kargicak Alanya

Kargicak Alanya, Turcia – ID 10042
550,000 €
Arie 123 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Mare 2 700 m
Condiție Liber

Evadați în paradisul dvs. urban privat din Alanya și trăiți ca niște regi în complexul nostru regal de elită! Un stil de viață liniștit și o natură liniștitoare vă așteaptă în vilele noastre magnifice cu vedere la mare din Alanya.

Un complex de primă clasă într-un mediu ecologic imaculat, Kargicak Alanya se mândrește cu o suprafață mare de construcție, o zonă verde și o infrastructură extinsă pentru recreere.

Vilele noastre regale din Kargicak Alanya sunt amplasate strategic pe un versant, poziționate pe terase pentru a maximiza priveliștea din orice unghi. Cu vilele noastre nesfârșite din Alanya, vă puteți bucura de un trai de lux și de vederi panoramice asupra mării, pădurilor, munților și a întregului oraș.

Vilele twin din Alanya cu trei dormitoare oferă o combinație armonioasă de spațialitate, intimitate și amenajare familială.

Fotografiile de interior sunt doar pentru ilustrare! Suntem bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente la un preț imbatabil!

Facilități:

Tobogane acvatice, generator de rezervă, grătar, teren de baschet, transfer de plajă, cafenea, bar, parcare, serviciu de concierge, loc de joacă, sală de joacă pentru copii, piscină pentru copii, cinematograf, lift, sală de divertisment, centru de fitness, piscină interioară cu grădină, masaj, Jazuzzi în aer liber, piscină exterioară, bar la piscină, recepție, sală de relaxare, restaurant - bar, saună, pază 7/24, sistem de camere de supraveghere, baie de aburi turcească, teren de volei.

Caracteristicile proprietății: - hotelul este situat în zona de agrement:

Aer condiționat, balcon/terasă, bucătărie echipată, parchet ceramic, ferestre cu geamuri duble, baie proprie, sistem interfon, uși cu panouri interioare, bucătărie în stil deschis, grădină privată, piscină privată, obiecte sanitare, ușă de intrare din oțel, încălzire prin pardoseală, ferestre PVC.

Facilități în apropiere:

Stație de autobuz, cafenea, Fresh Market, grădiniță, clinică medicală, supermarket Migros, restaurant, școală, magazin, facilități sportive

Ne ocupăm de managementul proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
123 m2
Teren
62 m2
Suprafață utilizabilă
123 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
62 m2
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
1 km
Cafenea
970 m
Restaurant
650 m
Bar
850 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00