5 camere Vila frumoasa cu piscina

Quartu Sant'Elena, Sardínie, Italia – ID 12007
Arie 223 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 250 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

În prestigioasa zonă rezidențială Margine Rosso din Quarto Sant'Elena, la mică distanță de Cagliari, vă prezentăm noua vilă Blue Wave 17.

Proiectul se afla intr-o zona verde si complet linistita, unde va puteti bucura de relaxare completa cu o priveliste minunata asupra marii si admira apusuri incredibile.

Designul modern si elegant al vilei, spatiul si locatia strategica fac din aceasta solutie de locuit o alegere ideala pentru cei care doresc sa se bucure de intimitate maxima avand in acelasi timp acces usor la serviciile comerciale si de transport ale orasului.

Vila mare si spatioasa are urmatoarea structura pe doua etaje:

La parter se afla un dormitor spatios cu baie proprie si dressing, ideal pentru relaxare dupa o zi lunga. Zona de zi este modernă, cu o bucătărie complet utilată pentru mesele dvs. gourmet și o zonă de lounge pentru relaxare cu prietenii și o altă baie.

Primul etaj este complet dedicat zonei de dormit cu 3 dormitoare și 2 băi private pentru a găzdui prietenii și familia în orice perioadă a anului.

Fiecare etaj este decorat cu verande spațioase cu vedere la grădina magnifică, cu o piscină interioară care înconjoară întreaga vilă.

Apropierea de plajă, de centrul orașului și de toate serviciile comerciale și de transport fac din vila un loc ideal pentru a vă bucura pe deplin de tot ceea ce minunatul oraș Cagliari are de oferit: istorie, cultură și tradiție, cu coasta sa uluitoare și plajele de vis.

clasa energetica A1

Proiectul Blue Wave oferă trei vile în gama de prețuri de la 990.000 de euro la 1.284.000 de euro.

Partenerul nostru de afaceri oferă și pachete argint, aur și platină pentru mobilarea proprietății.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
223 m2
Teren
700 m2
Suprafață utilizabilă
150 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
100 m2
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
220 m
Cafenea
880 m
Restaurant
840 m
Bar
880 m
Școală/gradiniță
280 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00