Mobilat 2 camere, 100 m de la plajă, preț redus de întreținere, Primorsko

Primorsko, Bulgaria – ID 10908
82,500 €
Arie 75 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 4 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un apartament cu două dormitoare cu o suprafață totală de 75m2, situat în imediata vecinătate a plajei din Primorsko. Apartamentul este situat la etajul patru al unei clădiri cu 5 etaje, cu lift. Dispunere: hol, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă. Expunerea este vestică. Apartamentul este disponibil mobilat, cu aer condiționat și aparate electrice, ambele camere au acces la terasă. Spațiile comune sunt bine întreținute, există o piscină, spații verzi, grătar și o zonă de relaxare. Locația este excelentă, aproape de plajă și de promenadă și, de asemenea, departe de restaurante și baruri zgomotoase. Parcarea este gratuită în fața clădirii. Taxa de întreținere este de 4 €/m2 pe an. Ofertă excelentă, foarte recomandată!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Cele mai lungi plaje de nisip de pe litoralul Mării Negre, care se întind pe mai mult de 10 kilometri, ospitalitatea localnicilor și posibilitatea de a comunica în limba cehă sunt doar câteva motive pentru care Primorsko atrage numeroși turiști în fiecare an. Ceea ce a fost inițial un mic sat de pescari la 50 km sud de Burgas a devenit o destinație turistică populară pentru majoritatea turiștilor cehi. Aici veți găsi unele dintre cele mai lungi și mai frumoase plaje de nisip de pe Riviera bulgară, renumite pentru nisipul alb, apa limpede și intrarea treptată în mare.

Din 1994, Primorsko este deținătoarea simbolului Steagului Albastru. Steagul Albastru este un simbol care indică plajele sau porturile de agrement care respectă standardele de mediu. Pentru a obține steagul, sunt necesare apă curată și reciclarea deșeurilor, iar plajele trebuie, de asemenea, să aibă acces pentru scaune cu rotile și să fie dotate cu facilități medicale, un centru de informare, elemente de divertisment, toalete și cabine de schimb.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
75 m2
Suprafață utilizabilă
66 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
110 m
Medic
620 m
Cafenea
120 m
Restaurant
40 m
Bar
40 m
Școală/gradiniță
240 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00