Nisa 2 camere cu vedere la mare, locație de top, Balchik

Balčik , Bulgaria – ID 11012
68,900 €
Arie 58 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 950 m
Taxă pentru servicii 7 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un confortabil 2 camere cu vedere la mare, într-un complex închis Garden Palaces în Balchik. Apartamentul are o suprafață totală de 58,49 m2. Dispunerea este

- Camera de zi spațioasă cu chicinetă 20,89 m2 și acces la terasa cu vedere la mare;

- dormitor confortabil 11,33 m2 cu acces la terasa cu vedere la mare;

- terasă cu vedere la mare 4,63 m2;

- vestiar 1,81 m2;

- coridor 3,90 m2;

- baie cu cadă și toaletă 4,08 m2.

Apartamentul este situat la etajul patru din cele cinci etaje ale unui complex închis cu piscină, zonă de relaxare, centru spa, restaurant, pază, parcare și curte amenajată estetic. Expunerea apartamentului este sud-est, ceea ce îl face foarte cald și luminos. Se oferă complet mobilat și echipat cu tot ce este necesar pentru un sejur confortabil și pentru o viață pe tot parcursul anului. Camerele apartamentului nu sunt de tranziție, luminoase și mobilate confortabil. Apartamentul este încălzit prin aer condiționat. Părțile comune ale complexului sunt în stare perfectă. Clădirea are cinci etaje cu lift și acces controlat. În curtea clădirii există locuri de parcare comune, unde puteți parca oricând. Există, de asemenea, posibilitatea de a cumpăra un garaj. Taxa de întreținere este de 7 euro pe metru pătrat pe an. Complexul este situat într-o zonă liniștită și pașnică din Balchik. Distanța până la mare este de numai 950 de metri și până la banda de coastă. În apropiere se află benzinării, magazine și restaurante, farmacii, spitale. Grădina Botanică din Balchik se află la 500 m distanță. În imediata vecinătate a complexului de parcuri arhitecturale "Palace", care se află la doar 5 minute de mers pe jos. Aquapark Albena - 7,5 km, centrul Nisipurile de Aur - 15 km, Mănăstirea Aladzha - 16 km. Complexul este foarte bine situat și este aproape de multe alte locuri și atracții populare. Apartamentul este potrivit atât pentru a locui, cât și pentru a cumpăra ca investiție. Acest lucru îl face deosebit de atractiv în sezonul de vară și de iarnă.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Cea mai nordică stațiune balneară majoră din Bulgaria, Balchik, este o stațiune foarte frumoasă, situată deasupra unui golf larg. Clădirile se află pe dealurile de deasupra mării și se grupează în jurul a trei piețe mici, conectate de o stradă principală verticală. Orașul în sine și împrejurimile sale sunt foarte pitorești datorită stâncilor de calcar și formațiunilor stâncoase de deasupra orașului. Balchik este un loc mai ieftin în comparație cu Albena și Nisipurile de Aur din apropiere, deoarece aici sunt mulți localnici. Este un oraș bulgăresc normal, nu o stațiune turistică în toată regula. Chiar și poetul roman Ovidiu i-a admirat frumusețea și l-a numit Orașul Alb. Această caracteristică este valabilă și astăzi, datorită numeroaselor case construite din piatră albă și a rocilor unice de gresie "albă" între care este situat orașul. Balchik este puțin afectat de turismul internațional și păstrează încă atmosfera unui oraș-port la Marea Neagră.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
58 m2
Suprafață utilizabilă
51.49 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
530 m
Medic
1 km
Cafenea
1 km
Restaurant
360 m
Bar
490 m
Școală/gradiniță
200 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00