3 camere pentru investitie, potential 3000 euro pe luna

Limassol, Cipru – ID 10998
515,000 €
Arie 103 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 1 590 m
Condiție În construcție

Investiție de top! Randament anual de peste 800.000 CZK. Sunteți un investitor în căutarea unui profit solid din închirieri pe termen lung ? Sunteți în locul potrivit, potențialul de închiriere al acestui apartament din Limassol este de 3000 de euro pe lună. Limassol este centrul de afaceri al Ciprului, sute de companii străine își au sediul aici.

Complexul este format din două blocuri rezidențiale cu trei etaje, situate într-una dintre cele mai prestigioase zone din Limassol - Columbia.

Un apartament modern cu 2 dormitoare într-un complex modern, situat în zona rezidențială elegantă din Columbia, aproape de facilitățile locale, inclusiv magazine și farmacii. Amplasarea sa strategică îl face ideal pentru cei care doresc confort maxim, fără a renunța la liniștea și verdeața zonei rezidențiale.

Acest apartament luminos, deschis și spațios este situat la primul etaj al unui bloc nou și modern de apartamente rezidențiale. La intrare, sunteți întâmpinați de o zonă de living în plan deschis, care vă conduce direct la balconul exterior acoperit. În zona dormitoarelor se află două dormitoare spațioase cu dulapuri încorporate, primul cu o baie cu duș și al doilea cu o baie privată. Apartamentul are o terasă de 20m2 , o pivniță și un loc de parcare subterană.

Accesorii :

Lift, grădină pe acoperiș, bucătărie cu design italian, specificații și finisaje de înaltă calitate, parcare privată.

Taxe în plus față de TVA , servicii juridice. Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați. Cumpărați direct de la dezvoltator.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
103 m2
Suprafață utilizabilă
80 m2
Terasă
20 m2
Garaj
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
410 m
Medic
610 m
Cafenea
390 m
Restaurant
410 m
Bar
730 m
Școală/gradiniță
190 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00