Apartament la primul etaj, lângă mare, în partea de sud a insulei Vir

Vir, Croația – ID 12196
247,808 €
Arie 77 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 120 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

Apartament excelent de vânzare pe insula Vir. Clădirea este în construcție, iar finalizarea și ocuparea este planificată pentru primăvara anului 2024. Marea și plajele sunt la doar 120 m de apartament. Apartamentul are o vedere parțială la mare.

Acesta este un apartament la primul etaj al clădirii. Amenajarea camerelor este formată dintr-un dormitor, dormitor cu baie, baie, bucătărie cu sufragerie și living și terasă.

Suprafața utilă netă a spațiilor descrise este de 72,44 m2.

În plus, apartamentul dispune de două locuri de parcare.

Suprafața netă totală a apartamentului cu anexe este de 77,44 m2.

La cumpărarea acestei proprietăți, cumpărătorul nu plătește impozit pe vânzări de proprietăți.

Această clădire se află la aproximativ 3 km de centrul orașului Vir. Există un total de 4 apartamente în clădire, investitorul construiește 3 clădiri pe teren.

Clădirea este construită din blocuri de cărămidă termică. Izolația termică a fațadei este din polistiren de 10 cm. Parchetul este format din gresie și laminat. Ferestrele sunt realizate din material PVC cu geam triplu strat, jaluzele și plase de insecte. Dormitoarele și camera de zi sunt dotate cu aer condiționat. Baia este dotată cu încălzire electrică prin pardoseală. În plus, ușa din față este rezistentă la efracție și la foc.

Proprietatea va avea un certificat energetic A. Proprietatea este conectată la infrastructura completă.

Insula Vir este unul dintre cele mai renumite centre turistice din Croația. Insula Vir este situată chiar în nord-vestul județului Zadar. Este înconjurată de Marea Vir și de strâmtoarea Povljan, precum și de numeroase golfuri mai mici. Este legată de continent printr-un pod.

Litoralul accidentat al insulei Vir, cu o lungime de 31,43 km, este decorat cu numeroase plaje, de la cele cu nisip, pietricele până la cele stâncoase, stâncoase, de la plaje aglomerate, organizate, cu o varietate de facilități, până la golfulețe intime, ca parte a unei naturi neatinse. Plajele din Vir, parțial situate lângă păduri de pini cu o mare cristalină, fac din această insulă un loc ideal pentru vacanțe în familie.

În afară de drumețiile din lunile de vară, Vir este o oază de liniște ideală pentru viața de familie în timpul iernii. Dispune de toate facilitățile necesare: școală, grădiniță, magazine, stație de autobuz, restaurante și cafenele.

Vir se află la 26 km de Zadar și la 12 km de cel mai apropiat oraș, Nin.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect cu alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
77 m2
Suprafață utilizabilă
72.44 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
580 m
Medic
3 km
Cafenea
400 m
Restaurant
220 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
4 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00