Apartament nou cu 2 camere în finalizare la cheie, aproape de mare, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 11463
84,000 €
Arie 61 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 900 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber

Vă oferim în atenția dumneavoastră apartamente într-o clădire nou construită în stațiunea pitorească de la malul mării Ravda, Bulgaria. Finisarea va fi la cheie, cu laminat/teracotă instalată, baie montată, uși interioare instalate. Clienții își pot alege propria culoare și pardoseală din catalogul pus la dispoziție de constructor. În prețul tuturor apartamentelor este inclus un loc de parcare gratuit. Sunt 10 apartamente de diferite dimensiuni în casă, de exemplu: apartament 1; apartament 2; apartament 3, la etajul 1 au pridvoare bonus. În acest moment clădirea este pe AKT14 și va avea AKT16 până la 31 mai. Proprietatea este situată într-o zonă liniștită din Ravda și la doar 900metri de plajă. Ocazie excelentă de a cumpăra pentru investiție sau pentru recreere proprie.

Apartamentul particular cu 2 camere este situat la parter, suprafața totală este de 61,08m2 și are o verandă.

Proprietatea fără taxă de întreținere...

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aerul umed al mării. Toată lumea poate găsi un loc de relaxare pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
61 m2
Suprafață utilizabilă
53.66 m2
Balcon
Da
Magazin
820 m
Medic
470 m
Cafenea
340 m
Restaurant
230 m
Bar
260 m
Școală/gradiniță
460 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00