Apartament nou mobilat și modern cu piscină și grădină în Vodice

Vodice, Croația – ID 12136
359,000 €
Arie 112 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 850 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare un apartament modern mobilat cu două dormitoare, cu piscină și grădină, într-o locație liniștită, la doar 850 de metri de plaja Imperial și la 1500 de metri de centrul orașului Vodice.

Apartamentul are un design modern și o amenajare practică, a fost mobilat recent și nu a fost folosit încă.

Este situat la parter și are o suprafață utilă totală de 112,69 m2. Dispunerea include un hol, baie, două dormitoare, bucătărie spațioasă cu sufragerie și living cu acces la terasa acoperită și neacoperită, unde există o piscină de 14,45 m2 și o terasă la soare cu duș în aer liber și grătar. Apartamentul are o grădină spațioasă de 111,66 m2 cu parcare pentru până la 3 vehicule. Toată mobila este inclusă în prețul proprietății.

Acest apartament este situat într-o clădire de apartamente mai mică, recent construită, cu un total de 4 unități. Clădirea are trei etaje (parter + etaj 1 + etaj 2) și a fost finalizată în 2023, în conformitate cu cele mai recente standarde de construcție. Printre dotări se remarcă fațada din polistiren, uși de intrare rezistente la efracție și la foc, bucătărie complet utilată, aer condiționat în toate camerele, intrare separată, gresie ceramică de calitate, echipament sanitar de lux Hans Grohe, încălzire electrică prin pardoseală în living și baie, pereți glisanți în living, ferestre din PVC cu vopsea antracit, jaluzele electrice și plase de insecte.

Acest apartament este o alegere ideală pentru cei care caută o viață luxoasă și confortabilă aproape de plajă, cu piscină privată și grădină spațioasă. Nu este doar un spațiu de locuit, ci o unitate minunată pentru relaxare și odihnă.

Vodice este un oraș turistic foarte animat, cu o mulțime de restaurante, magazine și cafenele. Se află chiar în centrul coastei croate, la 12 km de orașul Sibenik. Vodice este înconjurat de păduri de pini și podgorii. Vodice are aproximativ 9 000 de locuitori. Clima mediteraneană din Vodice înseamnă că vara temperatura este cuprinsă între 26 și 30 de grade, iar iar iarna între 5 și 10 grade. Fie că este vorba de relaxare pe plajă, de explorarea frumuseților naturale sau de istorie și cultură, Vodice și împrejurimile sale au ceva de oferit tuturor. Puteți petrece o zi întreagă (sau chiar o seară) pe plaja Plava plaža (Plava înseamnă albastru), lungă de 4 km. Plaja a fost distinsă cu steagul albastru. A meritat acest premiu pentru curățenia mării și pentru curățenia sa. De-a lungul plajei crește o frumoasă pădure de pini, în care se află restaurante și baruri. Pinii oferă adăpost de soarele puternic de la amiază. Aici există, de asemenea, o școală de scufundări.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
112 m2
Suprafață utilizabilă
100 m2
Terasă
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00