Apartament ultramodern de vânzare 3 camere , aproape de plajă într-o locație liniștită pe peninsula Halkidiki,Grecia

Skala Fourka, Grecia – ID 11698
260,000 €
Arie 84 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/1
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Calitate autentică a vieții cu această casă ultramodernă. Acest lucru poate fi găsit în aceste case noi cu 2 dormitoare (84m) cu 2 etaje, cu un design modern de înaltă calitate și servicii excelente, spa și zone sociale, înconjurate de verdeață extinsă și cu vedere la grădini frumos amenajate.

O dezvoltare rezidențială grijulie, cu accent pe un stil de viață sănătos și activ, în mijlocul naturii și al facilităților de recreere, aproape de coastă, în Kassandra, Skala Fourka. Natura, briza mării și un sentiment de comunitate se reunesc în acest cadru unic.

Toate reședințele nou construite în comunitatea închisă au vederi uimitoare la mare și la vale. Cu terase de dimineață și de după-amiază, vă puteți bucura de fiecare minut al zilei în intimitatea propriei case de vacanță.

Cu planurile lor deschise, camerele de zi extinse și materialele și finisajele naturale atent selectate, aceste proprietăți oferă un stil de viață informal, ideal pentru cei care doresc să locuiască într-o comunitate de vacanță.

Proprietatea dispune de o serie de facilități de primă clasă și multe altele. (la 400 m de plaja de nisip)

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
84 m2
Suprafață utilizabilă
84 m2
Terasă
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00