Casă renovată în stil mediteranean cu piscină, mobilată, Privlaka

Privlaka, Croația – ID 12204
560,000 €
Arie 950 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 600 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Casa frumos renovată cu piscină în Privlace este de vânzare. Casa a fost complet renovată în 2021 și a fost construită o clădire auxiliară și o piscină. Cu o fațadă din piatră și lemn masiv, casa emană stil mediteranean.

Casa este compusă din parter și etaj. Parterul este format din hol, bucătărie cu sufragerie, living (nedespărțit), dormitor, baie și terasă. Suprafața totală a parterului este de 111,15 m2. La etaj se află un coridor, trei dormitoare, fiecare cu baie proprie și terasă. Mai departe, în curte se află o anexă cu un apartament cu un dormitor și o cameră de mașini. Suprafața clădirii auxiliare este de 30,80 m2.

Suprafața totală a casei cu clădirea auxiliară este de 227,80 m2. Suprafața terenului este de 913 m2. Curtea este decorată cu o piscină de 32 m2 și un foișor cu o masă masivă din lemn, bănci și un grătar.

În curte există 4 locuri de parcare.

Distanța de la mare 600 m. Distanța față de centrul orașului Privlaka 1,3 km.

Casa este decorată în stil mediteranean, care se potrivește cu exteriorul. Mobilierul și echipamentul complet sunt incluse în preț.

Izolație termică a fațadei de 10 cm polistiren. Ferestre din plastic cu jaluzele și plase de țânțari. Acoperirea pardoselii este formată din gresie. Încălzire prin pardoseală în toată casa și în apartament. De asemenea, aer condiționat în living și în camerele casei și unul în clădirea auxiliară. Acesta este un total de 6 unități. O piscină este realizată cu iluminare led, căptușită cu mozaic ceramic și pregătire pentru încălzire.

Gazon și loc de joacă cu leagăn, masă de tenis de masă din piatră și darts.

Privlaka este un mic oraș pescăresc și turistic la doar 15 minute de mers cu mașina de Zadar, situat pe o peninsulă vastă de nisip între orașul regal Nin și insula Vir. Marea limpede și golfurile lungi și puțin adânci cu nisip sunt perfecte pentru o relaxare completă. Localitatea oferă toate facilitățile necesare pentru o viață plăcută și de calitate: magazine, restaurante, oficiu poștal, clinică. Iubitorii de sport și recreere care doresc să încerce navigația sau surfingul își vor găsi colțul de paradis în localitățile din jur. Tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie liniștită și relaxantă în stil mediteranean se găsește aici.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă putem consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
950 m2
Teren
913 m2
Suprafață utilizabilă
227.8 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
145 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
1 km
Medic
3 km
Cafenea
2 km
Restaurant
140 m
Bar
730 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00