Frumos apartament cu 3 camere la 40 m de plaja de nisip, Fourka , Grecia

Fourka, Grecia – ID 11804
135,000 €
Arie 80 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 40 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Frumos apartament foarte potrivit pentru copii, persoane în vârstă și animale de companie lângă plaja de nisip în orașul înfloritor de pe litoral Fourka. Locuința oferă 80 mp de spațiu de locuit, inclusiv un plan de etaj mare, inclusiv 2 dormitoare, bucătărie tradițională, baie și living. Casa oferă o mică grădină cu un copac supradimensionat pentru a face umbră de 35 de metri. Distanța de mers pe jos până la plaja de nisip este de numai 40 de metri și doar o plimbare până la oraș cu toate facilitățile. Construit în 2001 și în stare excelentă, perfect pentru vacanța de vară sau pentru venitul de închiriere.

Dacă doriți informații suplimentare sau o vizionare a acestei proprietăți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Fourka este un sat tradițional din interiorul țării, cu case de piatră și capele, inclusiv din epoca bizantină. Restaurantele plăcute din jurul pieței principale servesc preparate macedonene din pește. Traseele duc în apropiere de Fourka prin dealurile de măslini, munții de pini și pajiștile din jur, iar barul popular de pe plajă oferă vedere la munți și la stațiunea de schi până la mare.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
80 m2
Balcon
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00