Vilă perfectă plină de lux, Marine, Budva, Muntenegru

Maine, Muntenegru – ID 12095
1,300,000 €
Arie 230 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 2 300 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vilele de vânzare se bazează pe un proiect unic în noul complex Pine Village - conceptul Authentic Resort & Spa.

Designul mediteranean de ultimă generație al caselor de țară, combinat cu cel mai bun design peisagistic, creează o atmosferă de unitate cu natura, menținând în același timp privilegiile apropierii de oraș și confortul de primă clasă. Complexul este situat într-una dintre cele mai bune zone din Muntenegru - în orașul Budva, cunoscut și ca perla Adriaticii și centrul coastei muntenegrene.

Vilele au păstrat spiritul stilului național din Muntenegru, iar designul a fost realizat în conformitate cu tendințele arhitecturale moderne, ținând cont de nevoia unui stil de viață confortabil și unic. Filozofia complexului are ca scop introducerea conceptului de spațiu deschis în viața urbană.

Conceptul Pine Village - Authentic Resort & Spa are o zonă protejată, cufundată în verdeață, și garantează intimitatea locației, unde splendoarea naturii este completată de serviciile de înaltă calitate și de designul arhitectural unic al fiecărei vile.

Infrastructura complexului include un centru privat de fitness și SPA, o saună cu acces direct la piscina interioară încălzită, care se transformă într-o piscină în aer liber pe zona privată.

Complexul oferă vedere panoramică la mare și la munte. În plus, terenul de la Pine Village - Authentic Resort & Spa prezintă specii rare de plante și cursuri de apă limpede în jurul vilelor.

Recepția și securitatea complexului pentru rezidenți funcționează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Acesta are parcare proprie, cinematograf în aer liber și facilități de grătar. Amenajarea vilelor este concepută pentru confort și pentru o adevărată plăcere a vieții la Pine Village.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
230 m2
Teren
230 m2
Suprafață utilizabilă
241.41 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
125 m2
Parcare
Da
Magazin
820 m
Medic
1 km
Cafenea
960 m
Restaurant
410 m
Bar
560 m
Școală/gradiniță
640 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00