2 camere cu vedere frumoasă la mare și loc de parcare, Horizon

Obzor , Bulgaria – ID 12300
72,000 €
Arie 90 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 6/7
Mare 250 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un apartament cu două camere într-un complex excelent, care funcționează ca un apart-hotel de 4 stele și este situat la doar 250 de metri de plaja de nisip în partea de nord a orașului de la malul mării Obzor.

Apartamentul este situat la etajul șase și este format dintr-un hol de intrare, living spațios cu chicinetă, hol, dormitor, baie cu toaletă (cu cadă și fereastră pentru ventilație naturală), dressing și două terase.

Vedere la mare de la ferestrele ambelor camere și de la ambele terase.

Suprafața construită a apartamentului este de 79 m2, iar suprafața totală este de 90 m2.

Apartamentul dispune de un loc de parcare mare de 15 m2 în parcarea subterană.

Apartamentul este complet mobilat și echipat cu tot ce aveți nevoie pentru o viață confortabilă și relaxare. Aerul condiționat este instalat în ambele camere.

Designul modern al complexului, precum și calitatea serviciilor, este unul dintre lucrurile care disting complexul de multe altele din oraș și îl face o alegere perfectă pentru o vacanță de familie de neuitat și o oportunitate de a locui și de a închiria pe tot parcursul anului la malul mării.

În cadrul complexului există mai multe magazine care oferă tot ce aveți nevoie pentru o vacanță perfectă pe plajă. Complexul este bine aprovizionat cu un magazin alimentar și magazine de cadouri pentru o varietate de cadouri și accesorii de plajă. Dacă nu aveți chef să gătiți, veți avea ocazia să gustați specialități locale sau mâncăruri mediteraneene la unul dintre restaurantele din complex, precum și la snack bar, dar și să serviți un cocktail la barul din hol sau la restaurantul a la carte, precum și să mâncați înghețată delicioasă împreună cu copiii dumneavoastră la casa de înghețată.

Pentru bunăstarea copiilor din zonă și a părinților lor, animatori experimentați organizează diverse programe tematice. Aceștia sunt disponibili șase zile pe săptămână în sezonul estival.

Stațiunea are cinci piscine și un centru Wellness & Spa cu baie de aburi, saună, studio de masaj și salon de înfrumusețare.

Complexul deține cu mândrie un lac bio-organic - primul de acest tip de pe coasta bulgară a Mării Negre, care este de fapt conceput pentru înot, pe lângă faptul că încântă simțurile. Lacul de scăldat natural este special conceput pentru a vă putea scălda în apă curată, fără clor și alte substanțe chimice, cu respect pentru natură și pentru sănătatea dumneavoastră. Este mult mai mult decât poate fi o zonă de înot - un loc pentru viața sălbatică. În loc de substanțe chimice, zona de tratament folosește plantele ca sistem de filtrare viu pentru a absorbi nutrienții din apă, pentru a o purifica și pentru a menține un mediu de înot natural.

Taxa de întreținere este de 12 €/m2 pe an.

Apartament grozav într-o locație excelentă! Recomandat!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Stațiunea Obzor:

Obzor este situat într-un peisaj frumos, într-un golf al Mării Negre, încadrat de Inelul Balcanic (Stara Planina), la aproximativ 60 km sud de Varna și 74 km de Burgas.

Plaje și natură: Este o mică stațiune populară și cu adevărat plăcută, care combină marea cu plaje largi și confortabile, cu posibilitatea de a face drumeții și plimbări ușoare. În apropiere de Obzor, râurile Dvojnica și Kamchia se varsă în mare și fac parte dintr-o rezervație naturală. Obzor și istoria sa:

Locația sa frumoasă este reflectată în numele său antic original Heliopolis (Orașul Soarelui). Baza navală grecească inițială a devenit mai târziu o importantă fortăreață romană. În Evul Mediu a existat o fortăreață bulgară inexpugnabilă, Kozyak, care proteja un port de mare importanță economică pentru comerțul bulgar la Marea Neagră în secolele XIII și XIV. Ruinele fortăreței medievale se află la aproximativ 3 km de Obzor de astăzi. De asemenea, veți găsi ruinele Templului lui Jupiter pe rămășițele zidurilor romane.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
90 m2
Suprafață utilizabilă
79 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00