Apartament cu curte în primul rând la mare, mobilat modern, Kozino

Kožino, Croația – ID 11923
490,000 €
Arie 52 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 40 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartament atractiv în primul rând la mare în Kozina este de vânzare.

Apartamentul oferă o vedere frumoasă la mare. În propria curte verde există o clădire auxiliară cu o pergolă.

Acesta este un apartament la parterul clădirii. Dispunerea camerelor este formată dintr-o zonă de intrare, 2 dormitoare, baie, bucătărie cu sufragerie și living și o terasă acoperită. În plus, apartamentul dispune de o debara cu spălătorie la subsol de 20,50 m2 și până la 5 locuri de parcare. În plus, împreună cu apartamentul se vinde și o curte la mare în fața casei de 253 m2. În acea parte a curții se află o clădire prefabricată cu bucătărie, terasă, pergolă, toaletă și duș în aer liber.

În cartea funciară, suprafața apartamentului este înregistrată ca fiind de 52,20 m2, dar de fapt apartamentul în sine, cu spațiul de depozitare de la subsol, are 83,79 m2. La aceasta se adaugă suprafața netă a parcării (15,65 m2).

Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat.

În total, în clădire există 10 unități rezidențiale. Anul construcției este 2006, iar renovarea a fost efectuată în 2022. Cu această ocazie, a fost construită o baie complet nouă și a fost modificată dispunerea camerelor. Podeaua este formată din gresie. Ferestrele sunt realizate din material PVC cu jaluzele. Dormitoarele și camera de zi au aer condiționat.

În clădirea auxiliară există un grătar.

Kozino este un sat din Zadar, situat de-a lungul coastei mării, la doar aproximativ 7 km nord-vest de oraș. Are puțin peste 800 de locuitori. Este decorat cu multe vile și case de vacanță. Amplasarea sa frumoasă de-a lungul coastei cu numeroase plaje îl face extrem de atractiv, fiind în același timp în imediata apropiere a orașului și a tuturor facilităților sale. În satul însuși există magazine, restaurante, cafenele și o farmacie. Kozino este o destinație turistică populară, deoarece este o adevărată oază de liniște într-un cadru mediteranean frumos.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
52 m2
Suprafață utilizabilă
52 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00