Apartament frumos cu vedere la mare în Preko, insula Ugljan

Preko, Otok Ugljan, Croația – ID 12202
190,550 €
Arie 67 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 240 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Foarte frumos apartament / condominiu în Preku pe insula Ugljan este de vânzare. Acesta este un apartament la etajul al doilea al unei clădiri cu o vedere frumoasă la Preko și la mare. Marea este la doar 240 m de această proprietate, iar centrul orașului este la doar 150 m distanță.

Dispunerea camerelor este formată dintr-un hol, 2 dormitoare, 2 dormitoare, baie, bucătărie cu sufragerie și living și o loggie. Loggia este închisă, ceea ce mărește suprafața reală a apartamentului la aproximativ 67 m2 față de cei 58,80 m2 înregistrați în cartea funciară.

În curte există o parcare comună pentru locatarii blocului. La acest etaj există și un depozit comun pentru coproprietarii clădirii.

Cea mai mare parte a mobilierului a rămas în apartament.

Casa a fost construită în 2005, iar apartamentul a fost renovat și mobilat în 2015. Ferestrele sunt realizate din material PVC cu jaluzele. Pardoselile din apartament sunt parchet, gresie și laminat. Există aer condiționat în camera de zi și în dormitoare. În plus, apartamentul are un coș de fum, astfel încât puteți instala o sobă pe lemne sau pe peleți.

Proprietatea este conectată la infrastructura completă.

Ugljan este cea mai apropiată și cea mai dezvoltată insulă din arhipelagul Zadar, vizavi de orașul Zadar. Este conectată de numeroase linii de feribot și catamaran, a căror călătorie durează doar 20 de minute. Insula are restaurante, magazine, școli, porturi de agrement, farmacii, camera de urgență etc., astfel încât, deși vă aflați pe o insulă, aveți de toate, cu excepția frumuseții și farmecului neprețuit al insulei.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
67 m2
Suprafață utilizabilă
58.8 m2
Loggie
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
250 m
Medic
3 km
Cafenea
250 m
Restaurant
60 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
230 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00