Apartament frumos, primul rând la mare, clădire nouă de calitate, piscină, grădină, Sukosan

Sukošan, Croația – ID 11922
454,725 €
Arie 123 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 70 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartament frumos de vânzare în primul rând la mare. Apartamentul este complet și modern mobilat. Aceasta este o clădire nouă de o calitate excepțională și modernă în Sukosan. Apartamentul oferă o vedere la mare.

Este un apartament la parter, cu o grădină mare și piscină. Dispunerea camerelor este formată dintr-un hol, 2 dormitoare. baie, bucătărie cu sufragerie și living, spălătorie și terasă acoperită. Suprafața utilă netă a camerelor descrise și a terasei este de 88,44 m2. În plus, apartamentul are o grădină de 127,77 m2 cu o piscină de 29,98 m2 și un loc de parcare în fața casei.

Suprafața utilă netă totală a apartamentului cu grădină, piscină și loc de parcare este de 123,95 m2.

Distanța acestei proprietăți față de mare este de 70 m. Distanța față de centrul orașului este de 400 m.

Cumpărătorul nu plătește taxa de vânzare a proprietății.

Clădirea este formată dintr-un total de 6 apartamente - situate la parter, primul și al doilea etaj. Clădirea are un lift. Construcție din blocuri de cărămidă termică. Acoperișul clădirii este plat. Ferestre din aluminiu cu geamuri cu trei straturi, plase de țânțari și jaluzele. Izolație termică de 10 cm de polistiren. Certificat energetic estimat A. Acoperirea pardoselilor este formată din gresie. Aer condiționat în camera de zi și în fiecare dormitor. Încălzire electrică prin pardoseală în tot apartamentul. În plus, uși de intrare antiefracție și antifoc. Se presupune certificat energetic A.

Mobilierul complet este inclus în preț.

Piscina este încălzită.

Proprietatea este conectată la infrastructura completă.

Sukošan este un orășel (oraș) situat într-un golf larg numit Zlatna luka / Zlatna Luka, pe șoseaua Adriaticii, la 7 km sud-est de Zadar. Economia se bazează pe turism, agricultură, viticultură, cultivarea măslinelor și pomicultură.

Astăzi, localitatea este sediul unei comune care include Debeljak, Glavica și Gorica. Localitatea are aproximativ 3000 de locuitori. Există o grădiniță, o școală primară cu o sală de sport echipată, cabinete medicale și stomatologice și toate celelalte lucruri care fac ca acest loc să fie foarte plăcut/încăpător pentru a trăi pe tot parcursul anului și mulți îl recunosc ca fiind un loc ideal pentru relaxare.

Există mai mult de 3000 de paturi în apartamente de lux, vile (case de vacanță) și hoteluri, și există multe campinguri bine vizitate lângă mare; toate acestea demonstrează că acesta este un loc cu adevărat turistic. Datorită portului de agrement "Dalmația" a devenit un adevărat paradis pentru amatorii de ambarcațiuni.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
123 m2
Suprafață utilizabilă
88.44 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
480 m
Medic
3 km
Cafenea
190 m
Restaurant
210 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
420 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00